Star Repsol-Honda Marc Marquez: "Byl to velmi dobrý test"

Místo druhé při GP-Jerez, nový lídr šampionátu, nejlepší čas při pozávodním pondělním testu. Zdá se, že pro Marca Marqueze je královská kubatura MotoGP pouze nová vynikající hračka...!

Jeho týmový kolega Dani Pedrosa sice vyhrál GP-Jerez, ale o daleko větší zájem médií se zasloužil Marc Marquez svým předjížděcím manévrem proti Jorge Lorenzovi. Při testech v Jerezu dokázal mistr světa Moto2 svým nejlepším časem opět svůj velký talent. Kromě toho svých 63 odtestovaných kol dokázal objet továrná pilot Hondy do brzkého odpoledne.

"Byl to velmi dobrý testovací den. Začali jsme se závodním nastavením, abychom našli nějaké problémy, které se vyskytly během závodu. Potom jsme změnili nastavení přední vidlice a také zadního kola. A rovněž jsme začali trochu měnit nastavení elektroniky. Některé změny byly dobré, některé pak nefungovaly", okomentoval test Marc Marquez.
Etablované Star MotoGP tak Marquez poslal už po třech závodech do svého stínu. Kam se ale v MotoGP opravdu dostane, to se uvidí teprve v budoucnu: "Nejdůležitější je, zajíždět konstantní časy na jednotlivá kola. To, co nám podařilo dnes najít, nám jistě pomůže při následujících závodech".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist