Redakční podcast: Procházka paddockem MotoGP

Do naší podcastovny se mnou tentokrát opět zavítal Tomáš „Šeri“ Scherer, se kterým už jsem několik dílů zpátky probíral vyhlídky na letošní sezónu MotoGP. Mezitím uplynulo pár prvních závodů a my se podíváme, jak to vypadá, ale projdeme si i paddock MotoGP. Dá se v něm totiž potkat spousta zajímavých lidí.

Co se odehrálo od začátku sezóny ve světě MotoGP? Jednou z velkých novinek je změna vlastníka práv k celému seriálu. Od stávající společnosti Dorna, přechází MotoGP pod Liberty Media a my se Šerim filozofujeme nad tím, co to může znamenat pro fanoušky. Potvrdí se obavy, že se z MotoGP stane jen „přidružený“ šampionát Formule 1? Jsme si docela jistí, že ne…
Probereme také dosavadní výsledky, a to včetně překvapení letošní sezóny jménem Pedro Acosta. Rok co rok se týmy snaží vyrobit „nového Marqueze“. Každý chce mít mladého jezdce, který sedne na motorku a od prvního závodu se začne profilovat jako další z gigantů motocyklového sportu. Jen málokdy to skutečně vyjde, ale tentokrát to vypadá, že se záměr skutečně vydařil. Podíváme se taky na to, kdo by mohl potenciálně bojovat o letošní titul, a nezapomeneme ani na české želízko v ohni Moto2 Filipa Salače.

Jak potom vypadá takový paddock při závodech MotoGP? Šeri sám do tohoto ohromného organizovaného chaosu několikrát nahlédnul a podělí se s námi o to, jak zázemí na člověka působí, a hlavně jaké lidi v něm lze potkat. Jakou roli mají všichni ti mechanici, osobní asistenti, ale i šéfové vnější komunikace jednotlivých týmů?

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Tomáš Scherer - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist