První odstartuje oficiální prezentace továrních týmů Yamaha

Tento týden máme na programu hned dvě oficiální prezentace týmů MotoGP z mistrovství světa silničních motocyklů. Ve čtvrtek je to Movistar Yamaha MotoGP a v pátek Ducati Team. Oba týmy mají rozhodně co nabídnout a jejich představení je fanoušky již netrpělivě očekáváno. Známe už také termíny prezentací Hondy, Suzuki a KTM.

Ve čtvrtek 19.ledna představí sestavu pro rok 2017 tovární stáj tří ladiček Movistar Yamaha MotoGP. Stane se tak hodinu před polednem v Madridu, sídle Telefónica Espanã. Italský závodník Valentino Rossi je pevným pilířem týmu, nováčkem je španělský závodník Maverick Viñales, který sebou přináší velká očekávání. Mimo samotných závodníků budou představeny i nové barvy týmu.

Hned druhý den, to znamená v pátek 20.ledna, má od 10 hodin slavnostní prezentaci tovární tým italské Ducati. Oficiální prezentace je v prostorách Ducati Auditoria v Borno Panigale. Tovární stáj představí Andrea Doviziosa a Jorge Lorenza. Zejména na Španěla už všichni fanoušci čekají se zatajeným dechem až ho uvidí v barvách Ducati.

V neděli 29.ledna má na programu prezentaci týmu Suzuki Ecstar Team. V Sepangu, dějišti letos prvního IRTA testu, představí japonská továrna techniku, barvy pro rok 2017 a samozřejmě svoji zbrusu novou jezdeckou sestavu v podobě dvojice Andrea Iannone a Alex Rins.

V pátek 3.února představí barvy a jezdeckou sestavu pro rok 2017 tovární Repsol Honda Team. Marc Márquez a Dani Pedrosa po skončení testu v Sepangu zamíří do Indonésie a v hlavním městě Jakartě uspořádají slavnostní představení velmi úspěšného týmu třídy MotoGP.

V rakouském Salzburgu mají v krásném prostředí Hangar-7 prezentaci dva týmy. V pondělí 6.února je to superbiková stáj Red Bull Honda s Nicky Haydenem a Stefanem Bradlem. V pondělí 20.února je to tovární stáj Red Bull KTM Factory Racing, jenž nastupuje prvním rokem do královské kubatury mistrovství světa prototypových motocyklů. KTM představí jezdeckou sestavu Pol Espargaró a Bradley Smith plus barvy pro rok 2017.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist