Prezentace týmu LCR Honda Idemitsu s Takaaki Nakagamim

Japonec Takaaki Nakagami letos pokračuje v sedmé sezoně s týmem LCR Honda Idemitsu. Dopsud společně zaznamenali nejlepší celkové umístění v podobě desátého místa z roku 2020. Cíle pro nadcházející sezonu jsou hodně vysoké, jelikož Nakagami chce získat vítězství v závodě MotoGP™.

V sezoně 2024 má Honda možnost čerpat z výhod, které ji dávají nové předpisy MotoGP™, čímž by mohla výrazně snížit ztrátu na konkurenci. Toho si je zkušený Takaaki Nakagami vědom a rád by této situace využil. „S Hondou mám bohaté zkušenosti. U stejného týmu jsem již sedmým rokem, takže znám LCR velmi dobře, a stejně dobře znám Hondu,“ uvedl dvaatřicetiletý Takaaki Nakagami.

„Myslím, že moji silnou stránkou je, že můžu HRC pomoci s vývojem, protože věřím, že mojí silnou stránkou je, že dokážu pochopit a vysvětlit rozdíly v drobných změnách komponentů nebo detailů nastavení.“

„Mým hlavním cílem pro letošní sezonu je vyhrát závod. V této sezoně se soustředím na dosažení svého cíle, což je první vítězství v MotoGP™,“ prozradil odhodlaně Takaaki Nakagami.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist