Představení Suzuki GSV-R

V japonském Tokiu byl dnes představený nový design továrního motocyklu Suzuki GSV-R, se kterým nastoupí Kenny Roberts a John Hopkins do letošního šampionátu MotoGP.

V japonském Tokiu dnes představil tovární tým Suzuki Grand Prix svůj stroj GSV-R, se kterým nastoupí John Hopkins a Kenny Roberts jr. do světového seriálu MotoGP 2005. Představení nového zbarvení čtyřtaktního motocyklu se konalo u příležitosti prezentace továrny na výrobu pneumatik Bridgestone, která v Tokiu představovala své plány pro nadcházející motoristickou sezónu.
Nové zbarvení vlajkového závodního motocyklu továrny Suzuki vychází z bílé barvy, která má připomínat barvu vítězného motocyklu Suzuki RGV 500, se kterým získal v roce 1993 titul Mistra Světa Američan Kevin Schwantz.
Paul Denning (manažer týmu Suzuki Grand Prix)
Toto je pro Suzuki důležitý krok vpřed, zvláště pak pro tým MotoGP. Oba chtějí vyhrávat a podporovat tak globální obraz. GSV-R má nyní agresivní design. Podle mého mínění vypadá fantasticky a jsem hrdý na to, že jsem ve společnosti tak pohledného motocyklu. Je velmi významné, že nové zbarvení Suzuki bylo představené v Japonsku na ředitelství továrny Bridgestone. Otevřeně to demonstruje blízké partnerství mezi Bridgestone a Suzuki. Utvrzuje to společné rozhodnutí pracovat úspěšně v MotoGP.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist