Moto2: Testy v Almerii - 1. den

Jezdci s motocykly nové kubatury Moto2 se po Valencii přesunuli na další testování do španělské Almerie. A s motocyklem FTR tam dnes jezdil i český jezdec Karel "Abaja" Abraham z brněnského týmu Cardion AB Motoracing.

O dnešním testu nám více řekl manažér a majitel tohoto týmu, pan Karel Abraham sr.: "Na polomokré trati byl Kája dnes dopoledne na průběžném 2. místě, ovšem odpoledne byl časem 1.40.4 absolutně nejrychlejší. Takže panuje absolutní spokojenost". 


Počasí na okruhu v Almerii nebylo zrovna nejlepší, teplota v dopoledních hodinách byla okolo 12 stupňů a na trati byla částečně i mlha.


Na trati dnes jezdil i německý jezdec Stefan Bradl z týmu Kiefer Racing, stejně jako jeho týmový kolega Vladimir Leonov, oba dva na motocyklu Suter MMX.

Dále jsme kromě jiných na okruhu viděli: Tým Pons (Kalex), s jezdci Sergio Gadeou a Axelem Ponsem, či Banderas Racing (Promo-Harris), za který jezdili Joan Olivé a Kenny Noyes, už jmenovaný Kiefer Racing (Suter MMX), nebo Kino Racing (BQR-Moto2) s argentinským jezdcem Fabrizio Perrenem a také Brit Scott Redding, který doposud hledá své místo na rok 2010.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist