Moto2: Antonio Banderas sponzorem

Španělský tým PromoRacing pojede mistrovství světa 2010 se dvěma jezdci, Joanem Olivém (26 let) ze Španělska a Američanem Kenny Noyesem (29).

Tento španělský tým si tak splnil svůj desetiletý cíl, když celou dobu jezdil závody CEV a nyní tedy nastoupí do MS. Původně měl za tým jezdit Aleix Espargaro, ale ten odešel do MotoGP k týmu Pramac Ducati. 

Týmovému šéfovi Dani Dehahivemu se podařilo získat jako týmového sponzora a částečného majitele týmu miláčka žen, herce Antonia Banderase. Tým se bude jmenovat Jack & Jones by Antonio Banderas. Tento španělský herec je od roku 1996 ženat s americkou herečkou Melanií Griffith a je znám především z filmů "Zorro" a "Shrek". 

"Banderas je obrovský motocyklový fanoušek závodů Grand Prix a doma v Los Angeles se rád dívá na všechny závody MotoGP a to i přesto, že jsou tam třeba 4 hodiny ráno",
říká o herci Dennis Noyes, otec jezdce Kennyho a známý motocyklový novinář.

PromoRacing tým testoval jak ve Valencii, tak i v Almerii, když jako jediný používá šasí britské firmy Harris. 

Jako jezdci pojedou Španěl Joan Olive - přestoupivší z MS do 125 ccm, kde v posledních čtyřech letech vždy skončil celkově v Top 10 a celkem 9x stál na stupních vítězů.


a Američan Kenny Noyes - ten zase jezdil CEV a skončil ve formule Extreme celkově 4.




"Když jsme hledali sponzora, tak jsem se spojil s Banderasem. Ten se dopodrobna seznámil s našimi dosavadními výsledky a potom se rozhodl ke spolupráci. Jeho velký přínos je především v tom, že dokáže naše jezdce obrovsky motivovat, neboť chce být na většině závodů Grand Prix. Navíc nám přinese obrovskou medializaci celého týmu." vysvětlil dále týmový šéf Dani Dehahive.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist