Melandri ve Valencii přišel o třetí místo

Italský jezdec Marco Melandri přijel do Valencii s cílem udržet celkové třetí místo v letošním šampionátu MotoGP, tento cíl nakonec o jediný bod nedokázal proměnit ve skutečnost.

Po dvou tvrdých tréninkových dnech nastoupil italský jezdec Marco Melandri do nedělního závodu MotoGP s velkým odhodláním bojovat o třetí místo v celkovém pořadí šampionátu. Po dobrém startu se jezdec týmu Fortuna Honda dostal na pátou pozici, na které se držel nedaleko vedoucí skupiny. I když se mu v jednu chvíli podařilo předjet čtvrtého Pedrosu, musel se nakonec v cíli závodu ve Valencii spokojit s pátou pozicí, která mu pro rok 2006 určila konečné čtvrté místo v celkovém pořadí nejsledovanějšího šampionátu.
Marco Melandri
Jsem zklamaný, že jsem ztratil o jediný bod třetí místo v celkovém pořadí. Měl jsem dnes na motocyklu dobrý pocit a věřil jsem, že bych mohl absolvovat dobrý závod. Během prvních kol jsem jezdil rychle, ale když se pneumatiky ohřály, bylo to těžké. Jezdil jsem jak jsem nejlépe mohl, chtěl jsem si zajistit třetí místo v šampionátu. Ovšem pneumatika mi nedávala důvěru. Zvláště pak v levých zatáčkách jsem nemohl jezdit tak, jak jsem chtěl. Soustředil jsem se na to, abych tedy dokončil závod na co nejlepším místě. Gratuluji Nickymu k titulu.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist