Lorenzo slyší i na jiné nabídky

Jorge Lorenzo si chce na přestupovém trhu zvednout svou aktuální cenu a proto prohlašuje, že se doposud s Yamahou nedohodl, ba naopak že slyší i na jiné nabídky.

"Bylo by to logické, zůstat u Yamahy. Mám od Yamahy nabídku, ale doposud jsme se nedohodli. Nyní tedy poslouchám i jiné nabídky", řekl Jorge Lorenzo pro španělskou televizi TVE. Dle novináře Dennise Noyese (otec aktuálního pilota Moto2 Kennyho Noyese) chce Lorenzo na příští rok zvýšit svou aktuální gáži - 4 000 000 Euro - na dvojnásobek. 


Ovšem mnoho jiných alternativ Lorenzo zase nemá. Pokud Valentino Rossi opravdu odejde k Ducati, tak italská továrna určitě nebude chtít ještě Lorenza, to je jisté. Alternativa Suzuki nepřipadá v úvahu kvůli výkonnostním možnostem této továrny, i když se vloni touto dobou Paul Denning - manažer Suzuki - nechal slyšet, že na rok 2011 koupí jednoho ze silného kvarteta...

Jediná malá možnost se tak nabízí u Hondy, kde Repsol zůstane sponzorem, pokud bude v týmu jezdit nějaký výborný španělský jezdec. A pokud by se Honda s Dani Pedrosou nedohodla, tak je zde šance pro Lorenza. 

To by ovšem bylo velké překvapení, kdyby nakonec Dani Pedrosa zakotvil u Yamahy, ale tento scénář je hodně nepravděpodobný.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist