GP České republiky se blíží, už jen necelý měsíc zvýhodněných cen!

Začátkem srpna se na brněnském Masarykově okruhu opět rozburácí motory speciálů mistrovství světa silničních motocyklů MotoGP. Průběh letošního šampionátu slibuje vzrušující podívanou. Řada jezdců do sezony nastoupila s novým týmem nebo technikou, v šampionátu je nový tovární tým KTM, Česká republika má zastoupení v královské kubatuře a třídě Moto3 a v každé z kategorií je také řada nových neokoukaných, ale velmi rychlých jezdců.

Dominance Marca Márquese z posledních let se letos nepotvrzuje, nestárnoucí Valentino Rossi se stále snaží vzdorovat času a svým o generaci mladším soupeřům, Jorge Lorenzo si zvyká na silnou, ale těžko ovladatelnou Ducati a tak zatím vévodí průběžnému pořadí šampionátu nová hvězda - Maverick Viñales na stroji Yamaha. Jak to však dopadne na jezdci oblíbené, avšak technicky velmi náročné brněnské trati, která vyžaduje značné zkušenosti? A jak se bude dařit českým zástupcům v kategoriích Moto3 a MotoGP?

Letošní Grand Prix České republiky se koná dříve, než bývalo zvykem, hvězdy MotoGP tak zavítají do Brna již první srpnový týden, konkrétně 4. – 6. srpna 2017. Návštěvníci se jako vždy mohou těšit na veškerý servis a zázemí v podobě velkoplošných obrazovek, občerstvení, stánků se suvenýry a hlavně na skvělou atmosférou unikátní tratě ležící v lesích na okraji Brna. Samozřejmostí opět budou i speciální bezplatné autobusové linky z centra města i v okolí Masarykova okruhu.

Spolek pro GP ČR Brno, který od loňského roku závod MotoGP v Brně organizuje, zahájil prodej vstupenek před Vánoci a v tuto chvíli hlásí „vyprodáno“ v případě speciálních vstupenek „Pitwalk/Paddock“, vstupenek „Camp A“ a také v případě nových vstupenek „VIP Start“. Zájemci o vstupenky na sedadlové tribuny, které zároveň umožňují pohyb po celém areálu a všech přírodních tribunách, by neměli váhat, neboť volných míst velmi rychle ubývá.

Pozor všechny druhy vstupenek lze nyní zakoupit až s 25% zvýhodněním, tato možnost však potrvá jen do 15. července! Neváhejte tedy a pořiďte vstupenky prostřednictvím Turistického informačního centra Brno, buď v jeho informačním centru na Panenské 1 nebo online na stránkách gp.ticbrno.cz. Více informací na czechgp.com a gp.ticbrno.cz

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist