Esteve Rabat a Carlos Sainz zamířili do Madridu

Na dráze španělského Circuito del Jarama představila Estrella Galicia 0,0 dvě své hvězdy, které tuto značku propagují na světové úrovni - v mistrovství světa silničních motocyklů Esteve Rabat a ve formuli 1 Carlos Sainz. Oba jezdci absolvovali setkání s novináři, kterým nejdřív odpovídali na otázky, později jim předvedli techniku přímo v akci.

Ve středu proběhlo v hlavním městě Španělska zajímavé setkání dvou jezdců, kde sice každý závodí v jiném šampionátu, ale společným jmenovatelem je rychlost, chuť po vítězství a především značka Estrella Galicia 0,0. Na okruh Jarama dorazil Esteve Rabat z MotoGP a pilot formule 1 Carlos Sainz.

Přítomným novinářům jezdci během tiskové konference odpovídali na otázky, které se týkaly právě skončené sezony 2015 a samozřejmě padly otázky i s ohledem na sezonu nadcházející, kde třeba na Esteve Rabata čeká velký krok spojený s přestupem do elitní kategorie MotoGP.

Program vyvrcholil jízdou po okruhu s novináři, které svezl buď Esteve Rabat na CBR1000 nebo Carlos Sainz s Renaultem RS01. „Pro sportovce je velmi důležité, když má sponzory, kteří v něho věří,“ řekl Rabat. „Co se mě týče, tak v příštím roce postoupím do královské kubatury a budu tam pokračovat v dalším růstu jako jezdec právě díky Estrella Galicia 0,0 a jejich projektu v mistrovství světa. Mít na své straně společnost, která vám věří a podporuje vás je vždy velmi pozitivní a drží tento sport při životě.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist