Do víkendu v Le Mans nastoupí Barbera s GP14.1

Španělský závodník Hector Barbera je po úvodních čtyřech kolech sezony nejlepším jezdcem hodnocení kategorie Open a tento status má možnost podpořit dalším dobrým výsledkem ve Francii, protože má nyní k dispozici novější techniku v podobě Desmosedici GP14.1 s níž dosud závodil Danilo Petrucci z týmu Pramac Racing.

Jezdec týmu Avintia Racing Hector Barbera sedlal stroj GP14 Open a první možnost si vyzkoušet novější vývojovou verzi Desmosedici měl v testu po závodu Velké ceny Španělska v Jerezu. Ducati GP14.1 je u Pramac Racingu v tovární specifikaci, u Avintie je tento motocykl pod jednotnou elektronikou ve specifikaci Open. Druhý jezdec Avintie Mike Di Meglio zřejmě prozatím zůstane u prototypu GP14 specifikace Open.

„Do francouzského víkendu nastupujeme s velkou motivací a jistotou po testu v Jerezu, kde jsme nalezli dobré nastavení u nového podvozku, jenž by nám měl pomoci k dlašímu zlepšení,“ uvedl Hector Barbera, který je s deseti body v průběžném hodnocení na patnácté pozici. „Sezona zatím pokračuje dobrým způsobem, ale je vždy důležité udržet potřebný tlak.“
.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist