Brivio opravil své tvrzení o Rossiho přestupu

Davide Brivio, šéf továrního týmu Gauloises Yamaha, opravil své citace z italského tisku, který dnes ráno uvedl, že od roku 2007 bude Rossi jezdit ve Formuli 1.

Některá média dnes citovala italský tisk, dle kterého Valentino Rossi hodlá v roce 2007 závodit ve Formuli 1. Tuto informaci do italského tisku prý přinesl manažer továrního týmu Gauloises Yamaha pan Davide Brivio. Že to není pravda ujistil motocyklový svět manažer Brivio v dnešní tiskové zprávě týmu, která byla vydaná po úvodním dnu tréninků v Le Mans.
"Myslím, že je důležité opravit informace, které dnes ráno vydal italský tisk," říká Davide Brivio v tiskové zprávě. "Říkal jsem, že začneme pracovat na novém kontraktu s Valentinem Rossim, budeme o tom jednat po Mugellu. Oni se mne poté zeptali, jestli si myslím, že Valentino přestoupí do Formule 1. Já jsem řekl, že by to bylo Valentinovo rozhodnutí, a že by se to mohlo stát. Určitě jsem netvrdil, že bude v roce 2007 jezdit ve Formuli 1. Ze strany Yamahy doufáme, že bude jezdit pro nás, ale předvídat jeho budoucnost nemohu."

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist