Abrahamův atak ze zadních pozic

Druhá kvalifikace byla pro Karla Abrahama trpkým zkousnutím a do zítřejšího již šestého závodu odstartuje až z posledního místa.

Po oba dva sobotní tréninky se Kája Abraham trápil se správným nastavením svého motocyklu. Nešťastný z toho jak nic nepomáhalo si nakonec sbalil všechny grafické údaje, které vyhodnotil počítač a rozhodl se svoji kritickou a rozhodně nelichotivou situaci řešit sám tím, že zavítal do servisního vozu firmy Ohlins. Tam mu technici vysvětlili v čem byla celá příčina toho, že motocykl se nechoval tak jak by měl.
Karel Abraham:
„V ranním tréninku pokračovali naše problémy se zadním pérováním, které jsme se snažili do odpolední kvalifikace odstranit. Bohužel tyto změny se projevily ještě jako horší. Po kvalifikaci jsem navštívil servis Ohlins, kde mě celý problém byl vysvětlen a odhalen. Péro zadního tlumiče bylo moc tvrdé, tudíž vlastně nepružilo. Na jedné straně jsem rád, že se závada odhalila před závodem. Na druhé straně mne však mrzí to, že moje výchozí pozice je tak špatná. Kdybych to měl ještě upřesnit tak jedinou funkční tlumící jednotkou byla vlastně pneumatika“.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist