Abaja je připraven na první testy MotoGP

V úterý začne pro českého jezdce Karla Abrahama nová sportovní kapitola, když pojede na okruhu Ricarda Torma oficiální testy Dorny a IRTA v kubatuře MotoGP.

Jelikož se stále množí od našich čtenářů dotazy, na jakých motorkách absolvuje v úterý 9.11. Abaja na okruhu Ricarda Torma ve Valencii první ostré testy na stroji Ducati MotoGP, tak zde je odpověd: Český pilot Karel Abraham bude mít po oba dva dny testování - v úterý a ve středu - k dispozici jeden tovární stroj od Stonera a jeden od Haydena. Mechanici jej jen komplet "přestříkají" na bílo a v čistě bílé kombinéze i Abaja absolvuje první ostré testy na příští sezónu MotoGP.
 

Majitel a manažér brněnského týmu Cardion AB Motoracing Karel Abraham nám k těmto testům a dalším plánům řekl z Valencie následovně: "Nové motorky Ducati Desmosedici bude mít Karel k dispozici ještě tento rok. Další testy pak absolvuje Abaja ještě koncem listopadu v Malajsii. Celkem bude těchto testů pět, včetně těch tří oficiálních, dva se pojedou v Sepangu (v únoru) a jeden noční pak v Kataru (před samotným zahájením sezóny 2011)."

 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist