Druhým dnem testovaly ve Valencii týmy MotoE

V úterý jely týmy nového seriálu FIM Enel MotoE World Cup druhý den testů, který měli rozdělen na dvě části plus třetí část nazvanou Simulace E-Pole. Celkově zajel nejrychleji Bradley Smith, první „pole position“ si na konto připsal Hector Garzo. Test pokračuje ve středu třetím, závěrečným dnem s plnou simulací závodu.

Nejrychlejším jezdcem druhého dne testů MotoE ve Valencii byl britský závodník Bradley Smith (Energica Ego Corsa), jehož maximem na kolo je 1'40,290 sekundy. Smith v pondělí ve Valencii chyběl, jelikož testoval s týmem Aprilia MotoGP v Barceloně. Nicméně hned první den v sedle elektromotorky zajel výborně.

Na druhé pozici je Hector Garzo (Tech 3 E-Racing), jemuž na první pozici chybělo jen 0,094 sekundy. Navíc v simulaci bitvy o pole position byl právě Garzo s časem 1'40,594 sekundy nejrychlejším jezdcem. Na druhé pozici dnes celkově skončil Mattia Casadei (Ongetta SIC58 Squadra Corse), čtvrtý Niki Tuuli (Ajo MotoE) a pátý v pořadí byl Eric Granado (Avintia Esponsorama Racing).

Ne zrovna ideální den měl Randy De Puniet (LCR E-Team). V pondělí dostal v jedenácté zatáčce highsider a musel do nemocnice se zraněným kotníkem. Dnes podobně havaroval ve druhé zatáčce a musel znovu na ošetření tentokrát s loktem.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist