Bauer: Končím v IDM

Rakouský jezdec Martin Bauer, aktuálně vedoucí jezdec šampionátu IDM, a s největší pravděpodobností i letošní mezinárodní mistr Německa superbiků - vede totiž před posledními dvěma víkendovými jízdami o 40 bodů z 50 možných - pojede na Hockenheimringu svůj poslední závod v seriálu IDM.

Jedno je jisté, IDM 2012 se pojede bez Martina Bauera, továrního jezdce KTM. "Na  Hockenheimringu to bude můj poslední závod v seriálu IDM", říká 35-letý Rakušan. Se závodním motocyklovým sportem ale tento rakouský jezdec rozhodně končit nechce: "Mám několik nabídek a nevylučuji ani závodění v mistrovském seriálu superbiků", nechce být vůbec konkrétní Bauer, který je už dvojnásobným šampionem IDM v kubatuře superbiků 2007 a 2008 a má na svém kontě v tomto seriálu už 29 vítězných superbikových závodů! a v posledních pěti létech byl v tomto seriálu jasně dominantní postavou.

Pokud vše půjde dle plánu, měl by se Bauer stát testovacím jezdcem svého současného zaměstnavatele továrny KTM, která se chystá v roce 2013 vstoupit do světového superbikového seriálu a v příští sezóně chce jet i dva závody s wild card ve WSBK, a právě proto by za rakouskou továrnu v Mattighofenu mohl tyto dva starty absolvovat právě Martin Bauer.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist