Marquezův comeback

Pilot týmu Repsol Marc Márquez slaví zítra 8. března, po úspěšné operaci oka v polovině ledna, svůj návrat do sedla závodní motorky Moto2 v rámci privátního testu v Albacete.

Malý operační zákrok na pravém oku vicemistra světa Moto2 Marca Marqueze sice úspěšně korigoval jeho problémy s dvojitým viděním, které si španělský jezdec přivodil při svém pádu na GP Malajsie při prvním volném tréninku, ovšem uzdravení trvalo časově mnohem déle, než doktoři předpokládali.
Zítra, 8. března, ale nastává konečně ten den, kdy se Marc Márquez vrátí během dvou dnů privátních testů v Albacete do sedla motocyklu Suter MMXII. Pilot podporovaný sponzorem Repsolem dnes odcestoval do Albacete. Během minulého víkendu dali lékaři španělskému talentu tohoto tisíciletí zelenou, aby se mohl zúčastnit testů se závodní motorkou.
Márquez se udržoval během této vynucené přestávky v kondici motokrosovým tréninkem. Dnes "přestoupil" z motocyklu kubatury Supermoto na svou závodní motorku Moto2-Suter a absolvoval osm kol na trati "Alcarrás Circuit", aby se sám ujistil, že je absolutně v pořádku.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist