Lecuona v roce 2020 s Red Bull KTM Ajo Moto2

Španělský závodník Iker Lecuona nahradí po skončení sezony Brada Bindera, který z týmu Red Bull KTM Ajo přestupuje k satelitu rakouského výrobce v MotoGP. Devatenáctiletý Lecuona má smlouvu na dva roky a v roce 2020 bude týmovým kolegou Jorge Martina, jenž je letos v Moto2 nováčkem.

Do závodního víkendu v Brně nastupuje Iker Lecuona s pocitem, že je o jeho budoucnost postaráno, jelikož do konce roku 2021 spojil síly s továrním týmem Red Bull KTM Ajo. Jihoafričan Binder tým po posledním závodu sezony ve Valencii opustí, protože přestupuje do královské kubatury, kde bude jezdce satelitu rakouského výrobce Red Bull KTM Tech 3. Lecuona má bohaté zkušenosti s KTM a to bylo pro rakouského výrobce rozhodující.

Přestupem k špičkové stáji Aki Aja dostal Lecuona šanci být vidět a usilovat o přední pozice. „Jsem skutečně moc rád, že jsem podepsal s Red Bull KTM Ajo,“ řekl Španěl. „Myslím si, že je to pro mě významný krok, protože jsem chtěl být vždy součástí této tovární stáje. Dám do toho maximum, abych z toho dokázal vytěžit plný potenciál.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
JardaKTM přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist