Terol: Tentokrát vyhraji já

Nicolas Terol má po loňském Misanu na tomto okruhu otevřený účet, neboť zde prohrál s Marcem Marquezem. Ten mu ale letos v cestě stát nebude a po suverenním představení ze strany jezdce týmu Aspara chce Nicolas Terol vyhrát i v italském Misanu.

Nico Terol si dělal se soupeři v Indianapolis opravdu to, co chtěl. Po brněnské smůle tak zvýšil tento Španěl svůj náskok v mistrovství světa po Brickyardu opět na 26 bodů. V posledních dvou rocích skončil v Misanu sice vždy na bedně, vítězství mu zde ale chybí. To by ovšem ve své současné formě klidně mohl v neděli napravit.

Ale Terol zůstává hodně obezřetelný: "Nemůžeme si dovolit ani chvilku zaváhat, to jsme viděli v Brně a soupeři jsou hned těsně za námi, pokud se jim naskytne jen malinká možnost. Navíc okruh v Misanu není příliš náročný, takže se dá očekávat závodění ve větší skupince".
"S výjimkou trochu smůly v některých závodech máme za sebou skvělou sezónu a musíme v ní i nadále pokračovat. Myslím si, že můj jezdecký styl je jako stvořený pro Misano. Vloni jsem s Marquezem všem ujel, pak jsem s ním ale ztratil přímý kontakt. Letos zde chci ale rozhodně vyhrát!", říká letošní 6-násobný vítěz závodů stopětadvacítek.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist