Španělka Herrera pojede v roce 2017 s týmem AGR

Tým AGR nasadí v nadcházejícím ročníku jednoho jezdce v třídě Moto2 a nově jednoho také v třídě Moto3. Právě v nejnižší kubatuře pojede v jejich barvách Maria Herrera, jenž letos závodila ve svém vlastním týmu a kvůli zranění z Malajsie už do posledního klání sezony ve Valencii nenastoupí.

Španělka Maria Herrera bude v roce 2017 znovu jedinou jezdkyní šampionátu. Tentokrát ale bude mít k dispozici zázemí zkušeného týmu AGR, který pozměnil svoji strategii a místo dvou motorek v třídě Moto2 nasadí jednu v třídě Moto3 a jednu v Moto2.

V průběhu roku si Španělka zlomila zápěstí, teď naposledy v Sepangu klíční kost. V posledním klání sezony tak Herreru startovat neuvidíme. Ta se nyní připravuje na novou šanci, která se ji nabízí s týmem AGR. „Především bych ráda poděkovala Karlosu Arginanovi,“ řekl Maria Herrera, jenž v příštím roce pojede v sedle motocyklu KTM.

„V letošním roce jsem jak všichni víme měla řadu problémů a získat tuto šanci mě nesmírně motivuje. Už se moc těším, protože vím, že budu v boxech skvělého týmu, kde panuje parádní atmosféra. Udělám maximum, abychom společně dosáhli na dobré výsledky.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist