S dvanáctým místem je Hanika spokojený

Český závodník Karel Hanika jede v Malajsii poprvé a proto první den věnoval získávání zkušeností na pro něho novém okruhu. V prvním tréninku byl devatenáctý, druhý trénink uzavřel sedmnáctý. Výkonnostní skok předvedl během sobotního programu, když se do závodu kvalifikoval dvanáctým časem.

Nejrychlejší kolo Karla Haniky bylo po pátečních trénincích na hodnotě 2'15,579 sekundy, což v kombinaci časů stačilo jezdci týmu Red Bull KTM Ajo na dvacátou pozici. Ve třetím tréninku zajel Karel Hanika kolo za 2'14,603 sekundy, což bylo zrychlení o téměř jednu sekundu a do závodu se kvalifikoval dvanáctým časem 2'13,884 sekundy.
„Dnes jsem spokojený, protože jsme se včera zaměřili jen na učení okruhu a najetí co největšího počtu kol. Je pravdou, že jsme dnes hodně pokročili ve srovnání s prvním dnem, což byl náš asi největší skok v dosavadní části roku,“ uvedl Karel Hanika. „S výsledkem jsem velmi spokojený, protože jsem kola jezdil úplně sám a to včetně dlouhých rovinek, což je dobrá zpráva pro zítřek. Doufám, že zítra zajedu dobrý závod.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist