Pět divokých karet pro Jerez

Tři divoké karty ve stopětadvacítkách a dvě v Moto2, to znamená že se počet závodníků na startovním roštu Grand Prix Španělska oproti Kataru nepatrně zvedne.

Celkem tři divoké karty v kubatuře stopětadvacítek byly uděleny pro otvírací závod evropské části Grand Prix. Ta jedna patří německému pilotovi Kevinovi Hanusovi s číslem #86 - na titulním snímku, který se už přes týden připravuje na své závodění při Grand Prix v Jerezu de la Frontera s Hondou RS na okruhu v Albacete. Bude to už jeho třetí závod Grand Prix, když vloni slavil premiéru na Sachsenringu a potom jel ještě v Aragonu. Další dvě divoké karty pojedou Španělé, Daniel Ruiz - #34, (čtvrtý v Red Bull Rookies Cupu 2010) a Josep Rodriguez - #28 .
Ve španělském závodě Moto2 uvidíme tentokrát kompletních 40 pilotů, neboť s divokou kartou pojede Ivan Moreno - # 91, na motocyklu Moriwaki MD600 za tým Andalucia Banca Civica a teprve 17-ti letý Jihoafričan Steven Odendaal - #97, a sice v týmu MS Racing se šasím SuterMMX. A tento Jihoafričan už testoval letos na oficiálních testech IRTA a příští rok by měl dle našich informancí jet kompletní seriál Grand Prix.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist