Filip Salač prodloužil smlouvu s týmem Snipers

Filip Salač má sedačku pro rok 2021 jistou. V pondělí odpoledne oznámil tým Snipers roční prodloužení kontraktu s českým závodníkem, který se v Moto3 doposud nejlépe umístil na páté příčce.

„Filip je velký profesionál, vždycky si jde za svým cílem. Máme radost, že ho uvidíme v našich barvách na trati,“ zveřejnili zástupci Snipers Teamu na svých sociálních sítích.

„Děkuji za důvěru, která mi byla dána. Udělám, co bude v mých silách, abych dokončil zkrácenou sezónu tím nejlepším výsledkem a budu tvrdě pracovat i v sezóně další. Chci bojovat o pódia a šampionát. Doufám, že to bude skvělý rok. Jsem velmi rád, že mohu i nadále pokračovat v týmu Snipers, myslím, že je nejlepší ve třídě Moto 3,“ uvedl Filip Salač.

Za stáj Giancarla Cecchiniho odjel mladoboleslavský rodák zatím pouze jediný závod, a to na začátku roku v Kataru, ve kterém skončil na osmém místě. Poté následovala koronavirová pauza, během níž absolvoval Filip Salač operaci. Lékaři mu při ní vyndali z nohy šrouby, které mu připomínaly jeho těžký pád v Barceloně v roce 2017.

Podívejte se rozhovor s Filipem v pořadu Na Tandemu s Vláďou

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Andrea Štipčáková - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 4 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Rosička přispěla 2 Kč
JardaKTM přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist