Favoritem v Jerezu je Alex Rins

V Austinu vyhrál Alex Rins sprintérský závod na pouhých 5 kol, slavil tak své první vítězství v závodech GP a je nyní velkým favoritem i pro domácí závod v Jerezu.

Alex Rins stál v Austinu na nejvyšším podiovém stupni a i v neděli bude v Jerezu tím největším favoritem. Ale Španěl je názoru, že i ostatní jezdci budou určitě závodit na samé špici závodu: "Vinales a Salom zde byli při testech IRTA hodně rychlí. Musíme se proto 100% koncentrovat na Jerez a potom uvidíme, jak to všechno dopadne. Mám ale moc rád layout tohoto okruhu, což mně samozřejmě hodně pomůže, říká pilot týmu Estrella-Galicia.
Tři španělští tovární piloti KTM Alex Rins, Maverick Viñales a Luis Salom skončili v uplynulém závodě v Austinu, stejně jako předtím v Kataru, na prvních třech místech a v průběžném pořadí je dělí pouze jeden jediný bod. Když vede Rins z týmu Estrella Galicia 0,0 před Luisem Salomem - oba po 41 bodech, zatímco Maverick Vinales jeden bod ztrácí, kdžy skončil dvakrát druhý, zatímco Rins a Salom každý jednou vyhráli a jednou byli odmávnuti šachovnicovým jako třetí.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist