Rozmarné léto (CEC)

Kapitoly článku

Šestkové štoky se nesly ve znamení souboje Petera Dobranského a Josefa Pončíka. Ač byl po většinu závodu na čele prvně jmenovaný účastník šampionátu ze Slovenska, z vítězství se po finiši, do kterého šel s jasným cílem, stal Pepa Pončík. S desetivteřinovou ztrátou dojel jako bronzový do cíle Jan Čeřovský. Čtvrtý v cíli byl se ztrátou Tomáš Skýva a jako pátý dojel Daniel Brož.
Slovak Superstock Cup byl jednoznačně ovládnut Peterem Dobranským, který druhého v cíli Denise Zimmermanna porazil o celé jedno kolo a pár vteřin k tomu. Třetí dorazil do cíle David Zimmermann a čtvrtý byl Pavol Zimmermann.
Litrový pohár stocků ovládl více než jednoznačně Tomáš Milichovský, který si do průjezdu cílem vytvořil před druhým v pořadí markem Hartlem náskok pětapadesáti vteřin. Třetí místo na bedně patřilo jen čtyři vteřiny za Hartlem Pavlu Čápovi, který proťal šachovnicový praporek o dvě desetiny před Tomášem Fojtů. Pátý, jen v těsném závěsu za duem bojujícím o bronz, dorazil Petr Koluch.
Slovenské litry vyhrál nebojácný Miro Sloboda, druhé místo po souboji s Alexem Urbanem bral v cíli Ladislav Miklánek.
Pohár Seniorů se stal kořistí již zmiňovaného Alexe Urbana, Jaroslav Gebhart bral stříbro a Miroslav Polach skončil bronzový.

CSC600:

1.Josef Pončík
2.Peter Dobranský
3.Jan Ceřovský
4.Tomáš Skýva
5.Daniel Brož
CSC1000:
1.Tomáš Milichovský
2.Marek Hartl
3.Pavel Čáp
4.Tomáš Fojtů
5.Petr Koluch

SSC600:

1.Peter Dobranský
2.Denis Zimmermann
3.David Zimmermann
4.Pavol Zimmermann

SSC1000:

1.Miroslav Sloboda
2.Ladislav Miklánek
3.Alexander Urban
Senior Cup:
1.Alexander Urban
2.Jaroslav Gebhart
3.Miroslav Polach

Informace o redaktorovi

Wlada Novotný - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist