Pirelli cup Most, pondělí

Závody nabitý týden na mosteckém okruhu dnes odstartoval Pirelli Motohouse Cup. Třetí podnik jedoucí se v rámci série Czech Endurance Cup však poznamenal déšť. Do letos prvního mokrého závodu tak odstartovalo pouze 15 z 28 kvalifikovaných jezdců, do cíle nedojeli dva.

Kapitoly článku

V supersportech zvítězil Martin Jarombek (#116) s náskokem 28 vteřin před druhým Tomášem Skyvou (#7) jedoucím na Hondě. Na třetím stupínku je doplnil Eduard Kašpar (#89) se Suzuki.
Ve třídě Superbike po celý závod svým pronásledovatelům ujížděl Marek Hartl (#46). Dvě kola před cílem však chyboval a závod dokončil na druhém místě. První tedy dojel Petr Zrzavý (#47). Na třetí příčce skončil vítěz kvalifikace Luboš Dupal (#72). Nejrychlejší kolo zajel na mokré trati v čase 1´58.848 Marek Hartl s Yamahou R1.

Závody v Mostě pokračují již zítra. CEC startují do své šestihodinovky ve 12.00, CEC2 jsou na programu ve středu rovněž v pravé poledne a ve čtvrtek se jedou první tréninky a kvalifikace MČR + Alpe Adria jimiž v neděli závodní týden vrcholí.

Výsledky:

Supersport
1. Martin Jarombek
2. Tomáš Skyva
3. Eduard Kašpar

Superbike
1. Petr Zrzavý
2. Marek Hartl
3. Luboš Dupal

Informace o redaktorovi

Zdeněk Kindl - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist