CEC 2008

S malinkou nadsázkou se dá říci, že už včera začala nová okruhová sezóna. Tedy alespoň pro ty, kteří se nemohou dočkat dalšího pokračování Czech Endurance Cupu. Už do třetího pokračování se totiž překulil stále oblíbenější seriál závodění pro opravdu širokou motorkářskou veřejnost a přestože motorky zatím zůstaly doma, závodit se asi začalo.

Závodí se ovšem nikoli na trati, ale u klávesnic počítačů. Alespoň tempo, jakým naskakovaly čísílka u počítadla přihlášených týmů, tomu napovídalo. Už během neděle počet přihlášených překročil maximální možné počty týmů pro jednotlivé závody. Vypadá to, že už během příštího týdne se uzavře soupiska, a tak ti, kteří nezaváhali a bude jim potvrzena účast, se můžou těšit na další parádní setkání v té správné atmosféře.

 
Ono se už totiž nejednomu stýská po mixu vůní z benzínových výparů a pečených klobásek, spálené gumy a rožněného masa, výfukových plynů a ... no našlo by se toho víc, ale asi nemá smysl jitřit duše podobně postihnutých. Modří už sice vědí, ale pro úplnost: pro letošek je naplánováno pět závodních dnů u nás a jeden den, tento rok poprvé, na maďarském Hungaroringu. Viz kalendář níže.

 

Okruh             Datum        Hodiny/Počet týmů

Most               28.5.2008       4 /58

Hungaroring  22.6.2008       6/58

Brno               14.7.2008       4/64

Most               4.8.2008         6/58

Most               9.9.2008         4/58

Brno               25.9.2008       6/64

Vše podstatné (tj.hlavně countdown budík :-) je k vidění na novém webu CEC.

 

Informace o redaktorovi

Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist