Josh Brookes získal další double a je lídrem šampionátu

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Ogg (387) napsal 06.08.2015 v 16:07

Marex > Příteli, tohle nebudeme řešit přes internet, kde jsou všichni anonymní. Tohle pořešíme spolu u piva, tak jak se už pět let domlouváme. A pokud by to ani tam nedopadlo, víš kde mě najdeš: Stanoviště na C, zaklepeš na plot a já vylezu k plotu! Většinou tam jsou ploty s 46 !

Marex (2570) napsal 06.08.2015 v 09:56

Ogg: Můžu se tě zeptat, co pro tebe znamená "znát Kubu osobně"? Chodíš s ním na pivo? Nebo jsi ho potkal párkrát na závodech a nechal si od něj podepsat čepici s rovným kšiltem?

Marex (2570) napsal 06.08.2015 v 09:52

Ogg 20:31: Tak to jsi tedy nepochopil přihrávku a smečoval jsi směrem do hlediště. Tam jsi trefil salátovou mísu a shodil ji z podstavce. Ta se po pádu pochroumala a z hlediště všichni nechápavě hleděli, proč podavač míčků zkouší něco, co mu nepřísluší.
NICMÉNĚ jsem nepsal, že by to nezvládl. Přečti si můj příspěvek pozorněji.

indi750 (191) napsal 05.08.2015 v 22:01

Ogg: ale jo, me se ten tvuj napad docela libi, hur nez staly jezdec tymu zajet prakticky nemuze, tak at se klidne sklouzne.
A zkusenosti urcite J.Smrz ma, ja mu fandim a nikdy bych ho nenazval tak jak pises.
Proste jen rozporuji tu zkusenost s MotoGP gumama.
A treba zrovna ten zminovany Stoner, ktery ac stale testuje pro tym MotoGP, dost zvazoval zda vzit zaskok za Pedrosu ...

Ogg (387) napsal 05.08.2015 v 21:33

Indi > Já Ti nevím ale už je to zkušenost s prototypem MOTO GP a s pneumatikami MOTO GP. Dle tvé úvahy by nikdo nikdy nemohl za nikho zaskakovat protože když přijde náhradník tak nemá zkušenosti. Takový Rea zaskakoval za Stonera a samozřejmě že měl testování ale zvykl si na to během jednoho dne v Brně! Pak už jel ostrý závod! Tak proč by Kuba Smrž, vele zkušený, rychlý jezdec ze superbiků, nemohl si na den otestovat AB Hondu a nejet s ní závod? V čem všichni vidíte takový problem ? Pokud se budeme bavit čistě teoreticky o náhradě za Abaju, kde by souhlasily obě strany.

PS: je jasné že se to netsane, je to utopie kvůli minulosti ale včem sakra všichni vidíte problém? Proč děláte všichni ze Smrže jelito, které nemá na MOTO GP závod? Vždyť on je pro MOTO GP ideální závodník ! Minimum kontaktů, mega velké zkušenosti ze supebriků, Brno zná jako své boty apod! Prostě já hledat náhradníka, tak Kubík je číslo 1 a to myslím bez srandy ! Pokud je tedy fit a opravdu připraven do sedla. Samozřejmě, jak znám Kubu osobně, on by takové místo odmítl ! To už se tu myslím i stalo...

A DO MĚ

No nic, zítra pověsím poslední reklamní Banner na Géčku a pak se budu válet

indi750 (191) napsal 05.08.2015 v 21:10+1

Ogg: ja ti nevim, rekl bych, ze Bridgestone 2005 asi budou krapet jiny galusky nez Bridgestone 2015...

Ogg (387) napsal 05.08.2015 v 20:31

Marex > Příteli. Kuba Smrž má natestováno s Bridgestone. Testoval si je po sezoně 2005, když si vyzkoušel stroj MotoGP DUCATI která už tehdy byla obuta do Bridgestone! Dík za tento smeč! Další důkaz proti Bikerovi!

Marex (2570) napsal 05.08.2015 v 20:06

Biker: Smrž by klidně mohl do MGP nastoupit hned. Nicméně by se proti tomu postavilo hned několik instancí. Jedni by řekli, že nemá natestováno s Bridgestone, pak by se přidala politika, že Čech v MGP není třeba a že by to chtělo třeba rychlého Číňana a následně by se ještě něco našlo,aby ty dva důvody nebyly málo.
A že by nic nezajel?! No to je klidně možné. Ono to u pár jezdců MGP funguje už několikátou sezonu, tak proč by zrovna tohle měl být problém?

Ogg (387) napsal 05.08.2015 v 19:58-1

tic-tac > Já tomu nerozumím. Psal jsem tady příspěvky ale needitoval jsem je, proč ? Mám na to jak říkáš 120 sekund. Pokud si četl můj příspěvek hned po vložení, měl si tak čas reagovat. Vidím ale, že si na můj příspěvek ze dne 3.8 (psáno večer) reagoval včera v 10 hodin ráno. Tak já tomu nerozumím, četl si příspěvek hned po vložení ale reagoval si až další den? Proč? Admin nejsem, že bych si sám editoval příspěvky po x hodinách, takovou moc tady nemám a to ti potvrdí i admin Jarda

Buď sis mě s někým spletl, a nebo si byl tak rozrušený, že ti ten můj příspěvek přišel hodně agresivní a až teď když ho čteš v klidu ti připadá, že tak hrozný není.

Opakuji ješte jednou: nemám důvod měnit názory, a nemám důvod plivat jak píšeš. Proč bych měl plivat? Co bych si tím dokázal? Hodnotím objektivně bez růžových brýlí a chválím a kritizuji, když je důvod. Letos jsem zkritizoval výkony AB motoracingu, jindy je pochválím. Tak jako všichni tady.

Zkrátka si myslím že poslední příspěvek sis vymyslel. Za blbečka tě nikdo nepovažuje, jen je potřeba reagovat hned a ne až další den.

Inu, už to neřešme, já napsal vlastně jen pravdu, volal mi kámoš a řekl mi, co se píše v článku, který si pak stejně (část) zkopíroval pravděpodobně od motodeníku.

tic-tac (330) napsal 05.08.2015 v 11:48-1

OGGu, velice mne mrzí, že jsem si nevyfotil tvůj původní koment, který se ti podařilo hezky zeditovat a určitě to nebylo běžně dostupnou funkcí 120sekund. Ty jsi chlapče dobrej komediant. Stydíš se za to, co jsi původně napsal? Tak ten koment vypadá nyní hezky a já jsem za blbečka. No co s tím, můžu se tomu jen zasmát.

Ogg (387) napsal 05.08.2015 v 10:09

Biker_xx > No to je zase individium! Je vidět, že z nás dvou jsi vůl ty, pokud sis myslel, že to myslím vážně Napsal jsem to z ironie, abych pobavil místní publikum! A i kdybych to myslel vážně, ty si opravdu myslíš, že týmy MOTO GP neangažují na závod jezdce z Wé eS Bé Ká / Bé eS Bé i když nemají zkušenosti z MOTO GP? A co takový Scassa, který právě jel snad jeden závod za AB Cardion? Ten měl asi z MOTO GP milion zkušeností co??? Vždyť naskočil do rozjetého vlaku, tak proč by nemohl i Kuba Smrž, když má milion zkušeností z Wé eS Bé Ká a umí jezdit na silné motorce?

Je to běžná praxe, každou sezonu takovou rošádu můžeme vidět

Ogg (387) napsal 04.08.2015 v 18:37

tic-tac > Ale no tak! To jsou zase bludy na mě! A neoprávněně! Žádné vedení mi nic nepříkázalo.

Povím ti, jak to bylo. Jsem na céčku a montuji Banner s nápisem B win na Grand Prix! V tom mi zazvoní telefon. Tak to zvednu a volá mi kámoš, který si zrovna na internetu četl anglicky zprávu, že se podepsal Hopkins. A ktomu mi řekl i to, co řekl Kuba Smrž, tedy to, že se připravuje fyzicky a že se těší do sedla motocyklu plus zároven lituje toho, že on nemůže řídit a že řídí John Hopkins ačkoliv on vyvinul panigale. Tohle všechno ale Kuba sám řekl a je to i v tom druhým článku, sice ne tak doslova jak jsem napsal ale obsahově to sedí na 100% tak jaké kýdání hnoje???

Já narozdíl od jiných naše jezdce vždycky hodnotím objektivně. Všem fandím stejně a Kubovi nevymývaje, ale jak jsem psal, Kubu jsem zhodnotil pravdivě, tedy dobrá sezona 2009 a zasloužené podia a polepositon, ale zároveň dodávám, že jiní jezdci s tejným materiálem v těch letech dokázali vyhrát a Kubovi se to nepodařilo! Tečka! Mě slovíčkařením nedostaneš. Xkrát jsem tady psal, že ty zlaté řidítka si zasloužil v roce 2009 za top TEN Wé eS Bé Ká Kuba a ne Pešek, který zas tak dobrej nebyl ale holt obálková metoda zapracovala ! :(

Takže jak říkám, nikdo mi z vedení nic neříká, já si určuji sám co budu psát, žádné hnoje tady narozdíl od jiných nepíšu na adresu českých jezdců, hodnotím objektivně a jak psal přítel Marex, Kuba a Aája si můžou podat letos ruce. Bylo by fajn, kdyby Starája dal šanci Kubovi aby se předvedl v Brně, pokud by Aája nebyl fit!

Vždyť i Kotrbová by z toho měla radost, že by si mohla zazávodit proti dalšímu čechovi!

Rado > Kluci z šanty u nás na Hradě tě asi obdivují! Ptají se, zda tě nějak líp znám a líbí se jim tvůj avatar - profilový obrázek. Prý tě zvou k nám na Hrad, aby sis se svojim Monstrem zajezdil! Co ty na to? (říkají že tady píšeš šikovně )

Rado_ (555) napsal 04.08.2015 v 17:55

dotpoint > já neříkám, že nejsem jeho fanda, ale nejsem fanatik, v tom dovedu tyhle dva pohledy oddělit - narozdíl od mnohých

tic-tac (330) napsal 04.08.2015 v 10:06

Smrž k rozhodnutí řekl: ”Závodění nejde vždycky tak, jak si přejete a rozhodnutí týmu rozumím a respektuji ho. Začátek sezony byl těžký a jak pro mne, tak pro tým také velmi smolný. Zrovna v okamžiku, kdy všechno začalo perfektně fungovat a já mohl pomýšlet na boj o pódium, přišlo zranění"

“Samozřejmě nemám z předčasného konce sezony radost a mrzí mne, že to nejsem já, kdo čerpá z tvrdé vývojové práce, kterou jsme odvedli. Přesto přeji Moto Rapido a Johnovi hodně štěstí ve zbytku sezony. Nyní budu pokračovat ve fyzické přípravě a snad se budu moci brzo znovu posadit na závodní motorku.”

tic-tac (330) napsal 04.08.2015 v 10:04

Oggu, kde na ty kámoše na telefonu chodíš? Ti zase volalo vedení s úkolem kopnout do Smrže? Jakub by nikdy takovou věc nenapsal, je to jeden z nejvíce loajálních lidí v motorsportu. Zavolal ti ten kámoš i kde si to můžeme přečíst?

JollyJoker (1004) napsal 04.08.2015 v 09:08

Zdá se to být vůči Kubovi nefér,ale bohužel taková je doba. Já myslím,že to je celkem srozumitelné chování majitele týmu. Kdyby měl dva biky,je jasné že může zkusit pár závodů s oběma jezdci a pak si vybrat třeba,toho lepšího. V této situaci bere Hopera,protože byl vidět v s motorkou vpředu,ale jasné srovnání s Kubou nemá - bohužel.

Kubo držím palce

Dejvid17 (1088) napsal 04.08.2015 v 08:57

Tak kuba už je nahrazen Hopperem, ostatní média už to vydaly, jen tady opět nic.. klasika

dotpoint (22) napsal 04.08.2015 v 08:48

A proc uz nejsi Kubuv fanda?A taky proc jsi byl jeho fanda?Koho jsi fanda?Ty myslis ,ze je nesoudny Kuba ,nebo my?

Rado_ (555) napsal 04.08.2015 v 04:57

dotpoint > Ty budeš dobrej pokrytec... takže jedna strana dialogu dle tebe "bojuje" a druhá je v poho? Ach ty lidská malosti...

pavlos > přečti si mé komentáře na téma KS 5, 7 let zpět... (byl) jsem jeho fanda... jen mě nadzvedává nynější nesoudnost a zavírání očí nad věcma, jenž jsou (pro někoho) nepohodlné, a mezi námi... na časové ose je tím tuplem snadnější si udělat nadhled, který chápu, ne každý dovede mít... z mé strany k tématu vše

Biker_xx (2319) napsal 04.08.2015 v 00:15

Myslim, že Kuba se v celý týhle věci chová víc než korektně, profesionálně a lidsky na to, jaký jsou to pro něj sračky:





JollyJoker (1004) napsal 04.08.2015 v 00:13

No a je to

PavlosR1 (122) napsal 03.08.2015 v 22:04

rado, ja jsem věděl, že nemůžeš být úplný xxxxx , posílám ti do pm email. Taky nejsem fanatik, ale taky nejsem češtinář a nevím už co je podmiňovací způsob(maturoval jsem ještě za minulého režimu) , tak mi vysvětli, v čem jsi tolerantní. Třeba k opravdovému závodníkovi, kterým JS je...

dotpoint (22) napsal 03.08.2015 v 22:03

Rado ty bojuješ jak o život...Ale nejak nechapu o co ti vlastne jde.

Rado_ (555) napsal 03.08.2015 v 21:37

Pavlos > já o nikom neřekl, že je sebestředná fňukna, jakože na slovíčka si dávám bacha... Přečti si ještě jednou, co jsem napsal, nebyla tam konkretizace ale podmiňovací způsob...

ano, jak píšeš... myslím si, že jsem v diskusích až moc vychytralý a dokážu zatočit diskusi tam, kam chci, aniž by mě spoludiskutér mohl za slovíčko vzít, což si ale nemyslím že je k mé tíži, naopak

Já jsem fanda CZ závodníků, ale fanda není totéž jako fanatik. A pokud je řeč o KS, tak na pozadí jeho celé kariéry, výsledků a toho co nám on i jeho rádoby "manager" v osobě bráchy za ta léta řekli, tak si myslím že i já jsem ještě sakra toleralntní.

Nemám problém se s Tebou osobně sejít, avšak pendluju 50/50 mezi Ruskem (Krasnodar/Sevastopol) a Prahou...

PavlosR1 (122) napsal 03.08.2015 v 21:28

Ok, tak to napiš: Vycházím z neúplné citace a vytrhávám z kontextu. Říct o jezdci MGP, WSBK a BSB, že je sebestředná fňukna může říct jen člověk z anonymní internetové diskuze
Fakt je, že mě sem vždycky dotáhneš a zapálíš , někdy bych tě rád poznal, máš inteligenci a čas sem přispívat. Proto bych s tebou rád diskutoval a řešil fakta a argumenty. Bez záště si myslím, že bych tě přesvědčil a přidal by ses k fandům českých závodníků, kteří jdou proti proudu finanční a informační mašinerie, která hýbe naším krásným sportem ...

Rado_ (555) napsal 03.08.2015 v 20:48

Pavlos > sorry, ale i když KS bezpochyby s Duc nějakou práci na vývoji udělal, tak pokud řekl to, co je zde uvedeno, tohle je úlet hodný sebestředné fňukny... To za prvé... za druhé, já jen cituji to, co zde Ogg napsal, nic víc a nic míň...

PavlosR1 (122) napsal 03.08.2015 v 20:44

Biker xx předešel jsi mě
Je třeba si přeložit originál vyjádření Oggu a Rado, trochu jste přestřelili. Je to pořád stejná diskuze, bývaly to polopravdy, dohady a pololži . Teď jsou to lži a sem tam čtvrtpravda

Biker_xx (2319) napsal 03.08.2015 v 20:24

Jen pro informaci, co mimo jiné prohlásil Moore:

"Je důležité si uvědomit a uznat úžasnou vývojovou práci, kterou s Ducati letos odvedl. Situace pro něj není vůbec fér, zvlášť když před Snettertonem přišlo na výrazné vylepšení motorky - včetně nové spojky, která vyřešila problémy se starty - a on prostě nedostal šanci ukázat svůj potenciál na motorce, se kterou momentálně závodí John. Jsem si jist, že by také bojoval na špici pole a kdybychom měli možnost tým rozšířit, tak by Kuba rozhodně startoval."

IvanDvoutakťák (5077) napsal 03.08.2015 v 20:12

Ten tým, co jezdí KS, rozhodně nepatří v BSB mezi ty "movitější" a odborně není
jako třeba Milwaukee Yamaha. Takže jim to "vypiplání" Panigale nějakou dobu
holt trvalo ...

Rado_ (555) napsal 03.08.2015 v 19:41

Má KS tohle "že Hopkins vlastně přišel k hotovýmu, že to byl Kuba, kdo tu Panigale vyvíjel." kydání hnoje zapotřebí? Holt asi na více nemá, je to jen jeho obrázek...

Na Panigale jezdil KS už loni, takže tohle je hodně laciné, ostatně čekal někdo něco jiného? Já ne...

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist