Jakub Smrž vynechá také předposlední podnik BSB

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
GSXJarda (274) napsal 04.10.2014 v 18:10+1

@ PavlosR1
Můžu tě ujistit že nestojí.
Čtu to tady už roky a je to furt stejně marný.
Ale díky za snahu

PavlosR1 (122) napsal 04.10.2014 v 16:51

Soul Train21 dík , těžko říct jestli o argumenty a fakta nejčastěji diskutující vůbec stojí

SoulTrain21 (753) napsal 04.10.2014 v 14:16

Pavlos pěkná práce

PavlosR1 (122) napsal 04.10.2014 v 09:22

Do háje, teď jsem si po sobe přečetl předchozí příspěvek a bojím se, že to buď to skončí funkcí mluvčího FOS nebo mě pošlou někam .

PavlosR1 (122) napsal 04.10.2014 v 09:15+2

Oggu, abychom upřesnili dohady, napsal jsem kubovi, že mám konkrétních pár otázek, které by pomohly k vyjasnění diskuze na motorkářích. Co si o diskuzi myslí dal najevo nepublikovatelně, ale protože jsem se do ní zamotal odpověděl mi na některé s tím, že ví že je sem dám. O pravdivosti tohoto příspěvku nemůže byt pochyb, nejsem anonymní včera přihlášený člověk a spousta lidí co to tu čte mně zná:
Je mates tvůj manažer? Odpověď: řeším si věci sám, ale firma je psaná na matese, všechno teda podepisuje on.
Bukuje ti mates letenky? Odpověď: pomáháme si se vším vzájemně, ale 2013 mi bukoval všechny letenky promotér, letos všechny Milsport.
Proč mates za tebe vyjednával v německu s efenbertem před ukončením spolupráce a byla to s tvého pohledu chyba?
Odpověď kuby: Chyba to nebyla, mates byl za firmu vymáhat dluh u maria a jen on mohl vypovědět smlouvu jako zástupce firmy.
Platí za tebe mates tvoje náklady? Odpověď kuby: Ne, ale právně vzato ano, moje příjmy mi chodí na firmu a teprve z ní si je beru. Běžná praxe závodníků, jako osvč nikdo nefakturuje, naši firmu zastřešuje a stará se o ni logicky mates.
Pomáhá ti mates se závoděním? Odpověď kuby: Nechápu otázku, vyrostli jsme spolu a celý život vedle sebe žijeme a závodíme. Logicky si jeden druhému pomáháme.
Nestálo by za to, některé věci vysvětlit veřejně? Odpověď kuby: není komu, kdo chce se zeptá. Drby a pomluvy se nedají jen tak vysvětlit.
Pokud oggu chceš, mohu tě s kubou spojit, budeš mít jasno, nebo mu napiš email, je všude dostupný. Vypadáš jako hodně zorientovaný člověk, ale některé informace nemáš.
Přidám můj osobní názor na Matesovo vyjádření, které jsi sem překopíroval, a pokud si to tu on přečte doufám že se moc nespletu, podotýkám, matěje neznám, mluvil jsem s ním jednou a pamatovat si to nebude : Mates asi regoval na diskuse podobné dnešní, na lidi jako akro, dante rado atd. Podle mně to bez znalosti zdejšího prostředí vyznělo neštastně a je stále dokola zneužíváno k vytváření falešného dojmu o bratrech smržových.
Třeba se jednou dozvíme, kdo jsou zde diskutující a co je vede k některým manipulacím.

Rumburak60 (0) napsal 03.10.2014 v 21:48

Oggu, ty taky umis slusne prilit do ohne. Matej to myslel asi dobre, mozna to jen nenapsal tak, aby to pochopil ten, pro koho to bylo mysleno. Spis si myslim, ze si jeste pomohl k tomu, aby o tzv. "fanousky" skutecne prisel. Mozna to byl i jeho zamer, co my vime. A ohledne manazerovani, to je samozrejme jasny a senzaci v tom hleda jen moula typu Rado, Dante apod. Kdyz je jednatelem spol. za kterou oba kluci jezdi a podepisuje jejich smlouvy, tak je asi jasny, ze u jednani nebude jejich babicka. Klucka, proberte se, vzdyt to dava rozum. A pokud vim z dostupnych informaci, tak jednani na Nurburgringu dopadlo presne tak, jak melo. Kuba ukoncil spolupraci v tymu, kde nemel zaplaceno a nastoupil ihned do jineho tymu, kde mu bylo do konce roku placeno podle dohody. Prijde mi to z obchodniho pohledu jako spravne reseni...

IvanDvoutakťák (5104) napsal 03.10.2014 v 19:56

Můj někdejší roadracing už je(po více jak třiceti letech)
vlastně pravěkem okruhů, Krakene/Matěji,ale po smutném čtení
Tvého vyjádření uveřejněném zde Oggem, musím přidat něco má-
lo i já : může to být jakási vzdálená parafráze "fandovství"
reprezentantů naší země. Nejmíň 5 let už se vyjadřuju k si-
tuaci v "paralele"aktivního okruhového sportu a to pseudo-
trhu motocyklových ojetin, že ČR je i v tomto ohledu DIVNÁ
ZEMĚ . V době, kdy jsem nabízel moji Suzuki GT750 Kafáče
se spoustou náhrad.dílů, byla jedinou GT750 "na značce" ta-
dy v této podivné zemi. Tři roky(!) jsem si připadal jako
někdo, nabízející motocyklový šrot za nereálnou cenu ...
Tož tak - nedobře se čte, že se s Kubou vracet nehodláte .

Ogg (387) napsal 03.10.2014 v 19:10

A zde teda slibované vyjádření Matěje - dle mě na základě diskuze z motorkari.cz.

Český národ si vůbec nezaslouží závodníky jako jsem já, Kuba Smrž, Jakub Kornfeil, Karel Hanika, Karel Abraham, Lukáš Pešek a další... To, jak se rádoby fanoušci chovají k nám, je jen obraz toho, jak vypadá úroveň motocyklového sportu v ČR. Obecně jsme jako národ nulový pojem v motocyklovém sportu a zůstane to tak ještě dlouho! Už se to možná nikdy nezmění, protože lidé díky pohodlí u internetu zapomněli uznávat aktivní sportovce. Nikdo z těch, co komentuje cokoliv na internetu, není o víkendech na závodech a nesleduje závody live - tzn. v místě dění!
Tito lidé nemají ani páru o tom, co znamená se pro něco obětovat a pokusit se překonat vlastní možnosti, i když to z daleka není bezpečné a nepřináší to prakticky žádné výhody. Maximálně občasnou slávu, ale ta se vypaří ještě dřív, než si jí člověk stihne vychutnat. Doba se opakuje a nebo se vlastně ještě nic nezměnilo. Připadám si jako letec bojující v Anglii, který když se vrátil z války domů a čekal uznání za statečnost, byl pošpiněn a zabit.
Jsem nesmírně rád za to, že Kuba jezdí v Anglii a já v Německu a domů se vracet nehodláme, vlastně ani není kam. Leda do Jílovic, na louku, kde jsme jako děti začínali jezdit na motorce.
Závodím a závodit budu dál, ale pouze pro ty, co si to zaslouží! ... Nejlepší závodníci na silničních motorkách byli vyhnáni za hranice, aby dělali radost cizincům. Nepřijde vám to smutné?
Dobře vám tak, co jiného k tomu říct.
PS: A dejte si to klidně na ty vaše slavné weby jako moje oficiální vyjádření - myslím to smrtelně vážně.

Zdroj: web pana Ex-Redaktora motodeniktečkacz ze dne 30.6.

Ogg (387) napsal 03.10.2014 v 19:09+2

Tak s tím Managerem! Samozřejmě že Matěj je hlavně brácha! A of. není Matěj managerem ale prostě pomocníkem či asistentem. Který např. zabookovával letenky pro Kubu když letěl na BSB závody. Popř. to zkusil před dvěma roky vyjednat gáži u Effenbertu v tom německu, kde následně skončil. O tom se ví, že v tom měl prsty i Matěj. Vyšlo to veřejně u konkurence a ten Petr Štola by to nepsal jen tak!

Já FB nemám ale kluci - aspoň někteří jezdci - to tady četli, čtou. A Smržáci to četli.

Vždyť bylo tolik narážek na zdejší diskuzi u Kuby FB že toho bylo nespočet. Samo, že z let dřívějších. Kluci na Hradě v práci mi to četli že si zas Kuba stěžuje na zdejší diskuzi, že tady je zas chystráků apod!

A jak myslíte, že vznikla ta poslední iniciativa od Matěje? Taky ze zdejší diskuze!

Zkopíruji ji sem. A ještě k tomu asistování Matěje pro Kubu a obráceně. Matěj opravdu hodně Kubovi v tomto pomáhá že se mu snaží usnadnit a zaplatit to cestování na závody. Naopak Kuba zase pomohl loni Matějovi, když měl jet závod Wé eS Bé Ká v Německu na Yamaze. Kuba tam byl už od čtvrtka a byl v boxech u Matěje na každý trénink a snažil se pomáhat Matějovi s motorkou. To je pochopitelné, takže jasný důkaz, že tito dva drží spolu a navzájem si pomáhají. (Což by tak mělo v rodině fungovat!!!)

Já tam teda nebyl, ale viděl jsem u kolegy v práci právě fotky na facebooku a na fansof takže každý mohl vědět, že je Kuba v místě dění a pomáhá Matějovi se závodama Wé eS Bé Ká.

Souhlasím, že neexistuje, aby jezdec měl pouze fanoušky. I Karel Abraham, na to, jak je pohodový kluk, má hodně odpůrců, to samé za dob závodění Lukáš Pešek. I on měl kolem sebe lidi, kteří mu fandili a kteří ho nemusejí. To samé i Kuba s Matějem. Co ale vím tak hodně lidí včetně mě klukům fandí (obecně všem českým) a to je dobře.

Ano, i mně vadí, když někdy čtu na webech nějaké vyjádření od kluků, kteří nadávají na fanoušky, myslím že to tam nepatří.

asyn (298) napsal 03.10.2014 v 16:18

Třeba jsme si jen nesedli jako lidi,to se stává.Není člověk ten aby se zavděčil všem

asyn (298) napsal 03.10.2014 v 16:15

Tic-tacu píšu pravdu,prostě to tak bylo.Kubu uznávám jako pilota,je fakt rychlej,někdy i nejrychlejší na trati.Není ale typ vítězného jezdce.Má podprůměrný starty,špatnou orientaci v prvních kolech a často se za někým zacyklí.Tak to většinou je.Co se týká jeho charakteru,nebudu ho hodnotit,je šťastnej taťka a závody ho baví i když nejezdí na špici(tak to aspoň psal)To co jsem napsal dole byl jen holej fakt

PavlosR1 (122) napsal 03.10.2014 v 14:00

Nevydržel jsem to a nechal zjistit jak je to s manažerováním u Kuby. Mates není a nebyl jeho manažerem, pokud to někdo tak chápe, tak nerozumí významu tohoto slova.
Mates je ale určitě bratr, parťák, společník, kamarád. Stavet Kubu do role neschopného si vyjednat podmínky může jen ten kdo ho nezná, zdejší diskuze neřeší proto, že tuší kdo se za nekterými diskutujícími schovává.
Ale pro nás fanoušky: Kuba je opravdu ok, team už bohužel nechce jet zbytek sezony a už se myslí na příští sezonu
Rumburaku, taky jsem se nechal po letech strhnou k psaní příspěvků...

Rumburak60 (0) napsal 03.10.2014 v 13:15

Ja jsem nemel vubec v planu se sem hlasit a psat neco. Jsem letitej vasnivej motorkar a chodim sem pravidelne. Vsechny komentare ctu. Nedalo mi to a prihlasil jsem se, abych se mohl vyjadrit, protoze Danto a Rado do Kuby jdou uplne nesmyslne a je to hodne viditelny. Je jeste par rejpalu, ale ti to maji jako sport a nerekl bych, ze jsou zamereni na konkretni osobu. Jestli je to Smrz, Abraham, Pesek nebo Hanika, vzdycky rejpnou. To je ale takova klasika a da se to prehlizet. To co ale pisou ti dva chlapci, to je do oci bijici!

PavlosR1 (122) napsal 03.10.2014 v 12:57

Vloni jsem na závodech s kubou mluvil, abych byl jako fanoušek in, měl jsem na sobě mikinu efenbert. Chvilku kecáme, a on říká, Kup si nejakou pěknou mikinu ať ti není zima, tuhle spálíme . Něco naznačil a když jsem se ptal to nedá ve známost, zasmál se a řekl, že u něčí názor by nezměnil ani kdyby vyhrál a dal sám sobě kolo. Prý by někteří řekli, že si mel dát dvě kola
tic tac neznáme se ale asi víme oba svoje

tic-tac (330) napsal 03.10.2014 v 12:37

Absolutně nevím o čem Asyn mluví, takže k tomu nemám ani komentář. Já znám Kubu jak ho znám a je to dobrý kluk. Já se tady taky nějak prezentuju a někdo mne musí a někdo ne. S tím nic nenadělám a neboj, určitě tě nebudu přesvědčovat, aby jsi Kubu miloval. Máš na něj nějaký názor a z tuny příspěvků o něm si vybereš jeden nekonkrétní, který by ho eventuelně mohl prezentovat, že jako žere děti. Nevidím ale na tom nic špatného, každý máme své oblíbence a neoblíbence.

dante.peklo (951) napsal 03.10.2014 v 12:21

tic-tac:
No, z jiné strany to ale vypadá trochu jinak, nemyslíš: viz příspěvek "asyn 01.10.14 v 22:48"..
A to jsem nezaregistroval jen od něj, ale i o několika mých známých.. Ale jak jsem říkal, není určitě můj oblíbenec, ale jako závodníka ho respektuju, už za tu snahu a i proto si sem tam o něm něco tady přečtu.. Prostě názory jsou různé a každý to vidí jinak..

tic-tac (330) napsal 03.10.2014 v 11:40+1

Kdo zná Kubu osobně o něm nemůže v životě napsat nic vyloženě špatného. Dante, řeči o namistrovanosti a nepřijetí kritiky jsou mimo, takové psaní nestoji ani za mínusování. Určitě mu vadí, když někdo někde na webu plácá blbosti, ale to by vadilo snad každému. Píšu to tady roky, kdykoliv za oběma bráchama můžete zajít a na cokoliv se zeptat. Pokud zrovna nepoletí někam za prací, tak s váma pár slov prohodí. Kuba je především velký kliďas a i loajální člověk. Od něj nikdy veřejně neuslyšíte na své minulé, či současné týmy nic špatného a dle mého to tak má být. Jelikož ho znám osobně a znám ho jako dobrého člověka, tak mu fandím a fandit budu, i když bude jezdit MS na koloběžkách. Když se mu podaří výsledek, mám radost, když se nedaří, tak taky doma u Tv a nebo na okruhu špačkuju. Pořád je to ale sport a ne každý hotl je v pozici, že vše vyhraje. Kubovi přeju, ať se mu podaří alespoň jeden závod v BSB vyhrát, když to ve WSBK nevyšlo a bylo k tomu kolikrát hodně blízko.

Kubát (1404) napsal 03.10.2014 v 11:12

dante 10:38: můžeš uvést konkrétní případy? já teda vím jen o tom, že měl testovat crt na které měl dokonce nabídku, ale musel by donést peníze, což samozřejmě nechtěl. To že mu loni před sezonou krachla stáj, která se zdála být hodně zajímavou, je věc druhá, nebo snad může i za to, že se spiltlath rozpadli?

dante.peklo (951) napsal 03.10.2014 v 10:38

Marex:
No jde právě o to, že smrž vždy tvrdil, za jaký špičkový tým pojede atd a jak to pak vždy dopadlo, v podstatě celou jeho kariéru, s tím právě mám problém, že nikdy nedokázal přiznat barvu a jen mazáni medu kolem huby jeho fanouškům, kteří mu to "žrali"..

PavlosR1 (122) napsal 03.10.2014 v 09:32

Marex, přesně tak Ostrý závoďák do WSBK stárne závod od závodu, nebo spíš tréninku, to není štok do MČR a i ten je po závodní sezoně často vydechlý. Pro informace je třeba jít do depa, promluvit si s jezdcem, mechaniky a zkusit se něco dovědět, zorganizovat vlastní svezení na dráze a koukat kolem na ty lepší. A po nějaké době se dopracovat k vlastnímu názoru, vetšinou se zjistí, jak je závodění na vrcholové úrovni komplikované. Tvořit si názor podle televize a dvou webů je málo.
Já jen doufám, že sem jezdci o kterých se píše nechodí a pokud jo, že se tomu jen usmívají.

Rado_ (564) napsal 03.10.2014 v 09:12

Marex - v tom, že Liberty špičkový tým nebyl se s odstupem času shodneme, ale KS se tehdy kasal, že špičkový je... O jednání jeho "managera" v paddocku taky víme své, že?

Ale když Ti to zjednodušené vidění dělá dobře...

Rado_ (564) napsal 03.10.2014 v 09:08-1

Rimburak - nenapsal jsem vůči KS nic osobního - a to ani dnes, ani nikdy v minulosti, pouze neoddiskutovatelná fakta. To, že si mnoho lidí namlouvá situaci jinak, než je v reálu a nedovedou se kouknout kruté pravdě do očí rozhodně není můj problém a nemíním to brát v potaz... Nic víc, nic míň. tečka

P.S.: Blbečky ze sebe (mezi soudnýma lidma ale, takže chápu, že zde jich moc není) ale dělají jen ti, kteří vidí jen to, co chtějí vidět a to, před tím, co se jim do krámu nehodí se zavírají... což je ale taky jejich boj, rozhodně ne můj

Marex (2575) napsal 03.10.2014 v 08:36+1

Dante: Takže Hagovka, rok stará, kterou Haga jezdil v Xeroxu a mohl mít na každý závod nový stroj, Zatímco Jakub ji jezdil v týmu, který měl závodění jako pračku na peníze, jsou dle tvého špičkové podmínky, které jej měly vést k titulu.
S tím nemohu souhlasit. Guinty byl tehdy lepší,ale ke špici také nepatřil. Dnes jede v továrním týmu a jede o titul.
Takže NEMÁŠ pravdu v tomto a NEMÁŠ pravdu ani s tou Aprilkou. Dostal ji v půlce sezony!!! a jestli si vzpomínáš, tak si tehdy půjčoval tým díly od továrního týmu a kupoval si motku na jednotlivé závody, přičemž solventnost nebyla vůbec dobrá, takže se jelo ,a tom, na co bylo.
Takhle nevypadá špičkový tým, se špičkovými podmínkami pro špičkové jezdce na špici. Tvoje antipatie jsou subjektivní, jenom fakta jsou objektivní a ta jsou jiná, než píšeš.

Kubát (1404) napsal 03.10.2014 v 08:00

dante: bez urážky, ale rumburak má pravdu. jestlis psal níže, že tě bsb vůbec nezajímá, tak proč si dáváš tu práci a čteš články o bsb a ještě přispíváš do diskuse sáhodlouhými komentáři. tvé invektivy mluví za vše a rumburak není jediný, který si toho všiml, navíc se to dost možná zakládá jen na základě tvého mylného úsudku a pochopení věci

PavlosR1 (122) napsal 03.10.2014 v 07:05-3+2

Dante, napsal jsem to dole, tak zjednodušeně, 96 si angažmá vyjednává sám a fakturuje přes bráchu. Ano závodění stojí peníze a v BSB mu platí, teda na 99%. Proč mu platí? Proč nevzali na motorku platícího jezdce, nebo nenajali jiného čecha z MS? Protože ví, že 96 neřekne, že tým nemá peníze, že něconefunguje, že tedy za málo peněz pojedeme a bude reklama. Jezdec který si stěžuje na team nebo motorku sedí doma.
Třeba jednou ten kluk napíše knížku, myslím že potom nám nebude dobře.
POkud tě BSB nezajímá je to škoda, fakt to je na některých drahách jiný sport, kdysi jsem si myslel, že pannonia ring je úzká technická trať, ale třebav cadwel parku mi spadla brada.
Jo a diváků tam bylo 70 tis, myslím že na MS tam nechodí ani půlka.
Jezdci jejichž jména jsi neslyšel tam jedou před jezdci z MS, opravdu je BSB trochu jiné, než italsko španělský cirkus. Viděl jsem naživo dost závodů, ale Anglie stojí fakt za to.
Rado, nevím jak je to s vícemistrovskou 1198 po hagovi, ale je jisté že tyto motorky nestačí koupit, je třeba k nim mít i na veškerý provoz.
Jak už jsem řekl, pravdu se asi dokud bude 96 jezdit nedovíme , ale budeme mít temata k diskuzím
Zazi, já to tady celkem často přečtu,tentokrát jsem se přidal, mám toho za ty roky hodne na srdci , proto toho tady tolik slintám , hoši mě
ale asi brzy převálcují (vyargumentují)
Rumburak60

dante.peklo (951) napsal 03.10.2014 v 06:52-1+2

Rumburak60:
Ano, máš pravdu, já se tím ale nikdy netajil, že J. Smrže nijak moc nemusím a a leží mi v žaludku a proč..? To snad tvůj mozek pochopí, až si přečteš celou tuto diskuzi od začátku, ale přesto ho repektuji a nenadávám mu..! To dokáží jen takoví vidláci jako jsi ty, že když dojdou argumenty, následují nadávky..!

Rumburak60 (0) napsal 02.10.2014 v 23:01-3+3

Rado a Dante vam ten kluk hodne lezi v zaludku co? Nikdo jinej ze sebe tady takovyho vola nedela. Mozna trochu brzdete, uz je to celkem viditelny, jak vam Jakub vadi a delate ze sebe blbecky. Srry, ale musel jsem. Rumby!

Zazi (1006) napsal 02.10.2014 v 21:36

Kde je novodobý historik MotoGP&SBK mr.PityGPX??
Mám otázečku: zdá se mi, že jde o diskusi s nejdelšíma příspěvkama v celé historii tohoto webu, hm?

Rado_ (564) napsal 02.10.2014 v 21:23

Marex - třeba, když jel vicemistrovskou 1198 po Hagovi? Nebo třetinu sezony s RSV4, která jezdila bednu předtím, než ji získal KS i poté, co jí zdědil naopak právě Haga?

Baví mě pokrytectví v tom smyslu, že když nejsou výsledky, jsou špatné podmínky, tým, motorka, počasí, erupce na Slunci... Když se naopak občas zadařilo, dobrý byl jen jezdec Jeden by se zasmál, ale tahle lehkost "uvažování" je spíše k pláči...

Marex (2575) napsal 02.10.2014 v 21:06

Dante: Kdy měl K.S. podmínky, ba dokázal, že patří ke světové špičce? To jsem nezaregistroval.

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist