Vítězem Zlaté přilby je Polák Patryk Dudek

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Saarinen (1448) napsal 05.10.2021 v 06:42+1

Krásný závod. Po ukončení GP v Brně jasná jednička v motorismu u nás To se týká i reportů že zahraničí kde je ZP brána jako ikonická záležitost. Dudek suverénně, Doyle nebyl tak dominantní jako v předchozích letech, Lahti největší překvapení ale on se furt zlepšuje, Zagar az 11.misto. A výbuch našich se dal očekávat když chybělo trio Kvech, Milík, Krcmar.

JardaZ. (4) napsal 04.10.2021 v 12:44

Z Rusů tam nikdo nestartoval?

pínař (5) napsal 04.10.2021 v 11:35+2

Super závod, počasí se vydařilo, akorát je škoda , že V.Milík a J.Kvěch měli povinnosti v polské lize... . O jedno místo utekla účast v malým finále H. Štichauerovi. Díky za článek.

Romanko (1218) napsal 04.10.2021 v 10:03+3

Poláci mají spoustu jezdců na nejvyšší úrovni, nejen Zmarzlika a Dudek je jedním z nich. Mají také nejlepší ligu světa PGE extraligu a i v jejich 1. lize by naše týmy měly asi problém se prosadit. Zde za Krosno válčí naši Mílík a Kvěch. Bohužel boj o postup do PGE extraligy prohráli s Ostrowem. Škoda. Zajímavé je, že v jejich 2. lize jsou i týmy ze zahraničí a jeden z nich, německý Landshut Devils, ligu vyhrál a postupuje do 1. ligy. Možná je má následující myšlenka neprůchodná, ale určitě by to naší "plošině" pomohlo. A to účast některých našich týmů v polské 2. lize. Měly by přímé a hlavně pravidelné srovnání s ostatními. No ale je to jen myšlenka. Aspoň že od příštího roku bude SWGP na ESP, jak to tak vypadá. Vstoupila do toho totiž Discovery. Tak snad uvidíme.




TOPlist