Osička MX Team nastoupí v roce 2024 s Kohútem, Mikulou a Staufferem

Osička MX Team je kompletní! Motokrosový tým z jižní Moravy odkryl karty a představil úplnou sestavu pro nastávající sezonu. V atraktivní soupisce závodníků pro rok 2024 najdeme Slováka Tomáše Kohúta, Čecha Juliuse Mikulu a Rakušana Marcela Stauffera (na fotografii). Všichni jezdci pojedou s podporou KTM a plány týmu jsou veliké!

Slovenský pilot #4 Tomáš Kohút je stálicí Osička MX Teamu a tým bude reprezentovat v rámci seriálu Mezinárodního Mistrovství České republiky ve třídě MX1 a na evropských závodech mistrovství světa v kubatuře MXGP na KTM 450SX-F. „Velmi mě těší, že můžu být členem Osička MX Teamu i v nadcházející sezoně. Děkuji za důvěru a udělám maximum pro to, aby sezona 2024 byla úspěšná.“

Vycházející česká motokrosová hvězda #451 Julius Mikula je v týmu nováčkem, ale patří mezi ostřílené piloty a má za sebou nespočet startů na závodech mistrovství světa, mistrovství Evropy nebo v prestižní německé sérii ADAC. Prioritou budou pro Mikulu podniky evropské části mistrovství světa, kde se postaví na start v kubatuře MX2 a německý seriál ADAC Youngster Cup na KTM 250SX-F. „Jsem rád, že Julius Racing může spolupracovat s Osička MX Teamem v sezoně 2024!”

#401 Marcel Stauffer je posledním dílkem do skládačky Osička MX Teamu. Málokdo počítal s tím, že po listopadovém úrazu se Stauffer posadí v sezoně 2024 za řídítka. Talentovaný Rakušan už je ale v procesu rehabilitace a postupně zahajuje i fyzickou přípravu. Stauffera čekají starty na mistrovství světa v kubatuře MX2 na KTM 250SX-F.

„Měl jsem obrovskou chuť startovat v sezoně 2024 s Osička MX Teamem a moc jsem se na to těšil,“ uvedl Marcel Stauffer. „Bohužel jsem měl před třemi týdny ošklivý pád, který mi způsobil zlomeninu C1, C2 a T5, což změnilo naše plány. Jsem vděčný, že se stále mohu spolehnout na jejich podporu. Není to samozřejmost! Budu se snažit vrátit do plné kondice a už se nemůžu dočkat, až budu moci závodit za Osička MX Team.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist