Kaplice uzavřely motokrosovou sezónu

Kapitoly článku

1. jízda (MX2 + MX3 Open)
Ze startovní čáry nejlépe vypálil Ringhofer, ale v nájezdu do první zatáčky se do čela „vnutil“ Bartoš. Ani ten se na první pozici dlouho neohřál, v jezdeckém poli byl jasně nejrychlejší Richier a nikdo ze soupeřů mu nedokázal klást odpor.

Za zády Francouze a Bartoše docházelo k častým výměnám, v pátém kole se na třetí příčku prokousal Žerava, kterého těsně následovali Reisinger, Baudrexl a z desátého místa spěchající Richierův týmový kolega Maillard. O další stupínky se velmi dobře jedoucí Jihočech Čadek přetahoval se Sukupem a Szvobodou, dvě kola před šachovnicí se na úkor Ringhofera dostal do top desítky Kulhavý.
Pořadí v cíli: 1. Richier (Francie, Osička Pfeil team II.), 2. Bartoš (Orion Litomyšl–RS Petrol team–KRTZ IV. v AČR), 3. Žerava (Motoman team), 4. Reisinger (Rakousko, JH.racing.team .eurotrans.cz), 5. Baudrexl (Německo, JH.racing.team.eurotrans.cz), 6. Maillard (Francie, Osička Pfeil team II.), 7. Čadek (Redeskmspeed Mototeam), 8. Sukup (Osička Pfeil team I.), 9. Szvoboda (Maďarsko, LR Cosmetic – Ados KTM team), 10. Kulhavý (Orion Litomyšl–RS Petrol team–KRTZ IV. v AČR).

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist