Pozvánka na poslední závod sezóny

Poslední závod série Mistrovství ČR, Přeboru ČR a hobby závodů motorek v cross country se uskuteční v neděli 14. 11. 2010 na čistě přírodní trati v Defurových Lažanech u Horažďovic, okres Klatovy. Protože ne ve všech kategoriích je rozhodnuto o vítězi seriálu, můžeme se těšit na velmi atraktivní závody.

Kdy:
14. listopadu 2010

Kde:
přírodní areál Defurovy Lažany - Korytný rybník, okres Klatovy

Startovné:
• 300 Kč (kategorie JUNIOR I a JUNIOR II)
• 300 Kč invalidé
• 1000 Kč dvojice
• 600 Kč ostatní kategorie
U licenčních jezdců je v ceně startovného pojištění odpovědnosti jezdce (u těch kategorií, pro jejichž start je licence povinná).

Popis trati:
Čistě přírodní trať obdobná loňskému velmi oblíbenému závodu ve Velkém Boru. Čekají Vás rychlé a široké úseky na strništi, výjezdy strání, lesní cesty, dost pravděpodobné je bahýnko. V záloze budou i umělé překážky.
Trať se nachází v čistě přírodním areálu v blízkosti rybníka - ze strany úřadů jsou kladeny velmi přísné požadavky na ochranu přírody. Proto Vás znovu žádáme o používání absorpčních podložek, v této lokalitě je to obzvlášť důležité.

Příjezd do areálu:
Mezinárodní silnice: E49
Nejbližší město: Oselce, cca 2 km
Příjezd od Plzně:
• silnice č. E49, 20, směr Plzeň - Nepomuk - Blatná - Písek
• cca 6 km od Nepomuku odbočíte vpravo na silnici č. 188, směr Horažďovice
• cca 2 km za obcí Oselce bude po pravé straně Korytný rybník - v prudké zatáčce nad rybníkem sjedete ze silnice vpravo na polní cestu (vlevo je odbočka na obec Černice) a budete pokračovat cca 500 m
GPS: 49°25"11.513"N, 13°40"1.373"E

Vypsané kategorie:

MOTO HOBBY
Licence: určeno pro bezlicenční jezdce
Délka závodu: 60 minut
Maximální kapacita: 70 jezdců
Třídy:
- moto hobby
- moto hobby veterán nad 40 let

MOTO PČR + HOBBY DRUŽSTVA C + LICENCE A
Délka závodu: 80 minut
Licence:
PŘEBOR ČR se mohou zúčastnit jezdci licence "B" a “M“. Zahraniční jezdci jsou povinni předložit souhlas ke startu, vystavený jejich národní federací. Dále se mohou zúčastnit jezdci FMS AČR s licencí jiných sportovních odvětví "A" a jezdci motokrosu s licencí "B".
MOTO HOBBY DRUŽSTVA C - určeno pro jezdce c licencí C pro enduro a cross country
MOTO LICENCE A - V tomto závodě bude vypsána zvláštní třída Licence A, jako vložený závod, ve které mohou v rámci Moto Hobby Družstva C startovat držitelé mezinárodní licence enduro FIM, UEM nebo"A" a národní licence "A". Zahraniční jezdci jsou povinni předložit souhlas ke startu, vystavený jejich národní federací. Dále se mohou zúčastnit jezdci s licencí motokrosu "A". Jezdci v této třídě budou startovat bez nároku na bodové ohodnocení do průběžného pořadí seriálu MČR v cross country a Vyhlášeny budou absolutní výsledky bez rozdílu objemu motoru motocyklu.
Maximální kapacita: 80 jezdců
Třídy:
- PČR - E1
- PČR - E2
- PČR - E3
- PČR - 70 ccm
- PČR - 80 ccm
- PČR - VETERAN 1
- PČR - VETERAN 2
- HOBBY DRUŽSTVA C
- LICENCE A
Závod je zkrácen na 80 minut.

Harmonogram

MOTO HOBBY ADT
Registrace a technická přejímka 07:00 - 08:30
Předdepo MOTO HOBBY ADT 08:50 - 09:00
Závod MOTO HOBBY ADT 09:15 - 10:15
Vyhlášení výsledků MOTO HOBBY ADT 11:00 – 11:15

MOTO PČR + HOBBY DRUŽSTVA C + LICENCE A
Registrace a technická přejímka 08:30 - 09:30
Předdepo 10:25 - 10:35
ZÁVOD 10:40 - 12:00
Vyhlášení výsledků PČR+HOBBY DRUŽSTVA C+LICENCE A 13:00 – 13:30

Tento závod není vypsán jako Mistrovství ČR, ale zúčastnit se jej mohou i jezdci s licencí A, pro které je připraven vložený závod. Jezdci v této třídě budou startovat bez nároku na bodové ohodnocení do průběžného pořadí seriálu MČR v cross country a vyhlášeny budou absolutní výsledky bez rozdílu objemu motoru motocyklu.

Z organizačních důvodů došlo ke změně termínu u závodu motorek. Přesouvá se ze soboty na neděli. Tzn., že v neděli se bude konat závod čtyřkolek – ITP ESSOX CUP i závod motocyklů ADT CUP. Z tohoto důvodu došlo ke sloučení některých tříd a zkrácení časů rozjížděk.

Jak se přihlásit:
http://www.atvamoto.cz/adt_moto_akce/registrace

Registrace do závodu bude spuštěna v pátek 29. října v 9:30.

K účasti v závodu je nutná registrace předem přes stránky pořadatele. Jezdci s licencí musí na místě vyplnit oficiální přihlášku Autoklubu. Formulář této přihlášky je ke stažení v dolní části této stránky. Můžete si jej tak stáhnout a vyplnit v předstihu doma.

Uzávěrka přihlášek je v pátek 12. listopadu 2010 ve 08:00. Přihlášení do závodu na místě pouze v nejnutnějších případech a pouze tehdy, pokud budeme mít kapacity se Vám věnovat. Je to možné, ale riskujete, že se na start nepostavíte. S ohledem na možné spekulace jezdců, již nebude možné na místě závodu změnit kategorii, do které jste přihlášeni.

Za jezdce mladší 18-ti let musí podepsat „Prohlášení závodníka“ zákonný zástupce. Prosíme, napište nám do poznámky k přihlášce, že se jedná o jezdce mladšího 18-ti let.

Kontakt:
Pro více informací k registraci volejte:
Andrea Králová tel.:731 446 080, nebo pište na: andrea.kralova@oat.cz

Pro více informací k trati, technice a organizaci volejte:
Libor Chod tel.: 731 446 053, nebo piště na: libor.chod@oat.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist