ITP ESSOX CUP 2009

ITP ESSOX CUP je sedmidílný seriál závodů motorek a čtyřkolek v cross country, který pro Vás připravil ADT ATV&MOTO shop Horažďovice ve spolupráci s hlavním partnerem, společností ASP group, s.r.o.

Cílem pořadatelů a hlavního partnera je vytvořit kvalitní seriál závodů pro širokou veřejnost, ve kterém je kladen důraz velký důraz na organizaci a bezpečnost. ITP ESSOX CUP 2009 volně navazuje na seriál závodů ESSOX ADT CUP, který jsem pro Vás připravili v loňském roce. Oproti předchozím ročníkům jsme připravili několik novinek:
- v jednom dni budou starovat motorky i čtyřkolky
- závody se uskuteční ve větších areálech
- čeká na Vás kvalitnější zázemí
- jezdci musí splňovat podmínky definované v propozicích závodů, které najdete zde

Všechny závody jsou ve stylu cross country, tzn. že tratě budou kombinací závodní tratě a přírodních úseků. Na jezdce tak čekají rychlé pasáže s dlouhými skoky, technické pasáže, lesní úseky i přírodní překážky.

ITP ESSOX CUP je určen pro všechny majitele terénních motorek, sportovních i užitkových čtyřkolek, kteří si chtějí své zkušenosti vyzkoušet na závodní trati. Nezáleží na tom, jestli jste zkušení závodníci nebo zelenáči. Na ITP ESSOX CUPu si užijí zábavu všichni.

Vypsány jsou kategorie:
QUAD Hobby
QUAD Profi
QUAD Invalidé (jen ve vybraných závodech)
MOTO Hobby
MOTO Profi
Rozjížďky v jednotlivých kategoriích se budou lišit náročností tratě nebo délkou závodu. Při určení kategorie jde o osobní rozhodnutí každého závodníka, rozhoduje výkonnost jezdce. Vlastnictví licence v tomto případě nehraje žádnou roli. Rozhodnutí závodníka nebude pořadatel dále zkoumat. Závodník v průběhu seriálu může měnit kategorie (vždy před závodem, změna kategorie po odeslání přihlášky již není možná). V případě, že závodník startuje v průběhu seriálu ve dvou kategoriích, započítávají se mu bodové výsledky z každého závodu do té kategorie, ve které se v konkrétním závodě účastní. V rámci jednoho startovního dne je možné startovat pouze v jedné kategorii.

Podrobné podmínky pro účast v závodu najdete na stránkách pořadatele. Přihlášením do závodu potvrzujete souhlas s těmito podmínkami a pokud je nebudete splňovat, má pořadatel právo Vás ze závodu vyloučit bez nároku na vrácení startovného. Proto se prosím s podmínkami ve vlastním zájmu předem seznamte. Termíny a lokality:

28.2. Jinín - již tento měsíc, kategorie hobby je už téměř zaplněna!

21.3. Sedlčany
4.4. Písek
9.5. Milovice
19.9. Šiklův Mlýn
24.10. Božetice
21.11. Jinín + slavnostní vyhlášení Cupu

Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu termínu nebo lokality.

Vždy tři týdny před každým závodem budou na stránkách www.atvamoto.cz uveřejněny přesné informace ke každému závodu.

Podrobné informace najdete na www.atvamoto.cz, sekce ITP ESSOX CUP.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist