České týmy si po návratu z Dakaru neodpočinou

Z Jižní Ameriky se už letecky vrátila první Češka, která se v kategorii motorkářů představila na slavné soutěži Rally Dakar. Z pražského letiště Gabriela Novotná hned spěchala do nemocnice. V 10. etapě si totiž zlomila klíční kost a musela ze soutěže odstoupit. Kdy se do vlasti vrátí další čeští účastníci Dakaru a co mají připravené pro své fanoušky a novináře?

Jako první se se svými zážitky svěří tým BARTH Racing. Ten zve na neformální meeting se svými závodníky, který se uskuteční hned po jejich příletu z Jižní Ameriky. Setkání s Davidem Pabiškou, Josesefem Macháčkem a Zdeňkem Tůmou proběhne v úterý, 23.1.2018, od 14:00 hod. na letišti Václava Havla v Praze, Terminál 2.

Neformální setkání s Lukášem Kvapilem u příležitosti jeho návratu z Dakar Rallye 2018 proběhne 25. ledna 2018 v 11:00 hodin v showroomu AAA Auto a Mototechna, Dopraváků 15 v Praze – Dolních Chabrech. Kvapil absolvoval Dakar vloni jako závodník a letos jako člen media týmu zprostředkovávajícího zážitky a pohled z druhé strany. V rámci akce v Chabrech Kvapil nastíní, již v jasnějších obrysech, i své plány na Dakar 2019. Povykládá o svých zkušenostech a zážitcích z právě skončeného závodu i představí závodní aktivity, které ho čekají v letošním roce.

A do třetice všeho dobrého, tisková konference týmu Big Shock Racing po návratu z Rallye Dakar 2018 proběhne ve středu 24. ledna ve 14:00 ve VNITROBLOCKu, Tusarova 791/31, Praha 7. Martin Macík se svou posádkou, motorkář Jan Brabec i další členové týmu se s vámi podělí o kupu zážitků, které se na ně právě teď v Jižní Americe valí ze všech stran.

Informace o redaktorovi

Petr Šour - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
DutchTT přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist