Víkend v Liberci ve znamení MČR jednotlivců v Cross Country Open 2016

Pod pořadatelskou taktovkou Kovom Racing Team Liberec a VV DE CAMS proběhne o nadcházejícím víkendu 3. a 4.září v libereckém Vesci Mistrovství České republiky a Pohár CAMS v Cross Country Open 2016 plus Pohár Primátora Liberce pod záštitou CAMS.

Liberecká radnice je motosportu příznivě nakloněna a tak i její zásluhou se budou účastníci podniku moci utkat o další sady bodů do seriálu nebo jen využít příležitosti si zazávodit na krásné rozmanité trati ve sportovním areálu Vesec, kde se v roce 2009 uskutečnilo MS v klasickém lyžování.

Pořadatelé z Kovom Racing Team Liberec již ladí detaily a mocně finišují k všeobecné spokojenosti a stejně jako loni připraví zcela jistě skvělý sportovní zážitek. Podnik bude slavnostně zahájen za účasti představitelů města, CAMS, AMD Brno a libereckých motocyklových reprezentantů před nádhernou městskou radnicí.

Celý víkendoví program bude okořeněn a odstartován v sobotu 3. září v 8.30 hodin spanilou jízdou z Vesce právě před libereckou radnici. Zde dojde mimo jiné k ocenění Pavla Knapa, který při enduru v Beskydech neváhal a nezištně zachránil lidský život.

Nenechte si proto ujít tuto jedinečnou příležitost strávit dalšího skvělý sportovní víkend pod Ještědem. Navíc ani jezdci kategorie Hobby nepřijdou zkrátka. O Pohár primátora Liberce budou probíhat klání mezi jednotlivci i dvojicemi a to tentokrát v sobotu i v neděli, vždy odpoledne.

Časový harmonogram - CH Liberec 2016.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist