Tak po několika letech a cca 8 tisících kilometrech letošní rok Mka do boje o osvobození Brandýsku nedojela.
Místo toho se premiérově projela na odtahovce. Bohužel náhradní ložisko a soukolí do diferenciálu a ložisko unašeče s sebou zatím ještě nevozím. Jinak by tato porucha byla opravitelná i na cestě s bednou nářadí na boku side, která je nezbytnou výbavou každého rusa.
Důvod přičítám pověstné kvalitě materiálu ruských náhradních dílů z poválečného období. Uvidíme kolik najede druhé soukolí. Pokud to bude stejné nebo ještě horší asi budu muset řešit výrobu tohoto soukolí někde u nás nebo v horším případě darovat ledvinu a koupit kola Herzog.
Pokud chcete vložit komentář, tak se
registrujte a přihlaste.
Nejnovější záznamy v deníku
Tak nějak jsem si všiml že poslední záznam který jsem udělal byl při nájezdu cca 8 tisíc kilometrů a týkal se závady která skončila odtahem. Mno dobrá, tak přidáme další záznam. Shodou okolností má dnes Mka najeto cca 16
| Vyjížďka |
| 05.06.2023 |
| 05.06.2023 |
Tachometr:
| 16000km |
| 6x |
Nebyl by to ten správný rus aby se zase něco neposralo. Tentokrát odešel rotor dynama. Vzhledem k tomu, že se jedná o nedostatkové zboží tak jsem se rozhodl ho nechat převinout.
Převinutí proběhlo dobře, ale bohužel na
| Odborný servis |
| 03.03.2013 |
| 03.03.2013 |
| 5x |
Tak dnes jsem konečně po čtyřech letech i přes problémy s databází registru vozidel dostal průkaz HV a SPZtku.
Takže první cesta byla do garáže připevnit SPZ a hurá na první ostrou testovací jízdu. A dokonce se to za t
| Vyjížďka |
| 12.07.2012 |