Vlastník | HarryS | |
---|---|---|
Vloženo | 15.12.2020 | |
Aktualizováno | 31.8.2023 | |
Zobrazeno | 2 655x |
Přenádherně napsaný článek. Četl jsem to jedním dechem. Jsi velký světoběžník a skvělý
dobrodruh zároveň. Inu, v mládí je to vše jinak. Já už bych najel při dnešní provozu ani do Prahy ! Jednak jsem již starý dědek a potom tolik sebevrahů kolem nás...
Motorečka na začátek dobrá. Nízká a lehká. Nicméně výkonově je to "čajíček", na to přijdeš sám velmi brzy. Přeji Tě v té Austrálii pěkné ježdění (po levé straně) na nové
a určitě silnější mašině mnoho šťasných kilometrů.
Oki (Oskar - Kolinec)
Kdybys jel okolo, chrstnul bych ti na ten blatník barvu v pohodě za dvojku. A ještě bych měl výčitky svědomí, že jsem tě okradl.
Ale to se určitě nestane...
Anebo můžeš škrábance natřít odrezovašem . Ten za chvíli zčerná a ty můžeš na každé pumpě a u každé kafírny povídat storky o tom, jak motorka utrpěla šrámy na cestě kolem světa...
Pěkná, ať slouží
Pěkný kousek... jen brašny bez výztuhy vypadají dost povadle... vycpat alespoň bublinkovoufolií ať je to hezké na pohled..
Krásná stylovka. Užij si ji!
Při čtení tvého vyprávění jsem si vzpomněl, jak jsem z Brna vyrazil po čtyřiceti letech pro svou motorku do Kladna...
Hezkej příběh ?
Ale jak už tady psal baron Prášil, za půl roku ti bude malá. A to Španělsko ti závidím, tady být 12 stupňů, tak z motorky neslezu celou zimu.
Sorry, ale malá kubatura = ztráta času. Za měsíc v létě by ses nudil. Že je zima.. tak na jaře Body 10 pro radost
Pěkný čopřík.
Řekl bych, že byste si mohli rozumět.
Ale bude to chtít pod bundu pořádný svetr a do kalhot trenýrky s dlouhým rukávem!!! A z vlny!!!
Je fakt hezká...
Tak ať slouží, vypadá dobře
Takže nakonec koupě? Vypadá nádherně a jestli Tě chytne,tak po ní ber rovnou 1100 Ať dělá jen radost