bmw_f900xr_duben




Detail inzerátu

prodám nebo vyměním motoatlas celých alp, nepoužitý, jen lež

prodám nebo vyměním motoatlas celých alp, nepoužitý, jen ležel doma, nevyhovuje mi systém atlasu, mám raději rozkládací mapy.
velikost jednotlivých listů je 28x17cm při přeloženém stavu, lze rozložit viz foto, listy jsou voděodolné a dobře se vkládají pod slídu tankvaku.
jsem ochotný jednat o výměně za mapy značky Michelin nebo stejného vydavatele Motorrad různých evropských zemí nebo jednotlivých lokalit, nabídněte.

osobní předání možné v Praze nebo okolí, po dohodě dovezu v rámci výletu na moto.
nebo zaslání zásilkovnou +79kč k ceně a platba předem na účet

popis vydavatele:
Oproti původnímu šanonu jsou nyní mapové listy vloženy v červeném obalu na zip, což je sice trochu horší z hlediska listování a prohlížení, ale atlas je zase skladnější a celý se lépe vejde do tankvaku, kufru apod. (nebo si vezmete jen mapy které potřebujete a zbytek necháte doma).

Hlavní změna je v samotných voděodolných mapových listech - ty jsou nyní v měřítku 1:275 000 (dříve 1:300 000) a samozřejmě zcela aktualizovány. Nechybí vyznačení "motorkářských silnic" se zatáčkami či dobrými výhledy pomocí zeleného lemování, označeny jsou i průsmyky.

Rovněž čerstvé jsou texty na zadní straně s informacemi o ubytování, servisech atd.

Cena je oproti staršímu vydání mírně vyšší (kvůli zdražení výrobce i nepříznivému kursu), ale atlas pořád vyjde levněji, než si kupovat jednotlivé mapy, nemluvě o voděodolnosti atd.

Nový atlas je zřejmě jedinou pomůckou pro motocestovatele svého druhu, nabízející komplexní mapové pokrytí celých Alp.
Nové zboží

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist