bmw_f900xr_duben




Detail inzerátu

cellularline interphone U-COM8R - TWIN PACK

nové , nepoužité zboží s plnou zárukou z kamenné prodejny - cellularline interphone U-COM 8R single PACK(pro 1.přilbu) nebo U-COM 8R Twin Pack(pro 2.přilby).

4949,- kompletní sada (1xjednotka s příslušenstvím)
5090,- kompletní sada (2xjednotka s příslušenstvím) v originální krabici

k objednání přes prodejnu www.autodilyuo.cz nebo na e-shopu: https://autodilyuo....ani/5/1/cellularline

Možno poslat i na dobírku zásilkovnou ,PPL, ...

Popis produktu:
U-com8R je nejintuitivnější interkom vybavený technologií Mesh na trhu. Díky této pokročilé technologii si užijete spolehlivější spojení a skupinové spojení s dalšími interkomyaž 24, a to jednoduchým kliknutím až do vzdálenosti 1,6 km.

Bluetooth® 5.2 (pouze pro chytré telefony / GPS / TFT) a úplná kompatibilita se všemi systémy Sena, tft, gps aoem od hlavních výrobců přileb na trhu z něj dělají dokonalého společníka pro dobrodružství.

U-com8R nabízí také velmi vysoký zvukový výkon díky novým 40mm HD reproduktorům pro hluboké a obklopující basy při poslechu vašich oblíbených playlistů, a to i na pozadí během hovoru.

Dalším výrazným prvkem tohoto modelu je design s více tlačítky pro maximálně snadné používání, kdy každé tlačítko odpovídá určité funkci, aby bylo používání intuitivní. Navíc díky jeho úplné odnímatelnosti jej můžete v několika krocích nainstalovat na všechny své oblíbené přilby.

 

Funkce:
pokročilé funkce: Výdrž baterie v režimu Mesh 18 h (proměnlivá doba s hudbou na pozadí / GPS / rádiem) - Plné dobití za 2,5 h - Rozšířená kompatibilita se všemi systémy Sena, tft a gps na trhu - Integrované hlasové příkazy pro správu funkcí zařízení.
aggiornamento firmware: Aggiornamento e configurazione dispositivo da PC (Windows e MacOs)
aplikace: Nová aplikace pro iOS a Android - Kompletní ovládání funkcí interkomu - Zobrazení zbývající doby autonomie - Zobrazení verze nainstalovaného firmwaru a dostupnosti nových verzí - Zobrazení procenta nabití baterie - Výběr předvoleb zvukového ekvalizéru.
audio: Předem nahrané hlasové zprávy - Směrový mikrofon odolný proti větru - Automatické nastavení hlasitosti (lze deaktivovat) ve 3 úrovních - Nové 40mm špičkové reproduktory HD - Ekvalizér zvuku
ČIP/batterie/batteriová nabíječka: Čipová sada: Rychlé nabíjení: dobíjejte interkom maximální rychlostí. - Konektory Micro pro mikrofon a reproduktor, typ C pro nabíjení a data.
kompatibilita: Se všemi chytrými telefony vybavenými technologií Bluetooth® - GPS navigátory s technologií Bluetooth® a profilem HFP - Úplná integrace se všemi systémy Sena Mesh a přilbami s integrovaným komunikačním systémem Mesh (ověřte si kompatibilitu) - Kompatibilita se všemi tft a gps - Lze instalovat na většinu přileb.
rozmĺry: hmotnost: 51gr - délka: 85mm - výška: 49mm - tloušťka: 25mm
obecné vlastnosti: Připojení k chytrému telefonu pro poslech hudby, rádia a telefonní hovory - Vodotěsnost IP 67 - Konverzace mezi interkomy se zvukem na pozadí z rádia / GPS funkcí / hudby - Konfigurace zařízení v režimu pro začátečníky nebo experty - Možnost nabíjení interkomu během používání
GPS: Kompatibilní s hlavními navigacemi Bluetooth® pro motocykly - Hlasové pokyny GPS i na pozadí během hovoru - Kompatibilní s hlavními navigačními aplikacemi pro chytré telefony, hlasové pokyny i na pozadí.
mobilní telefon: Možnost připojení dvou chytrých telefonů k řídicí jednotce současně - Hlasový příjem - Správa pomocí hlasového asistenta Apple a Android - Rychlá volba: možnost zapamatování 3 telefonních čísel - Opakovaná volba posledního hovoru.
hudba: Přehrávání zvuku (A2DP/avrcp) z chytrých telefonů, multimediálních systémů ve vozidle (tft), přehrávačů MP3 a dalších přehrávačů Bluetooth®.
obsah balení: Samolepicí klip pro montáž na helmu - Držák pro montáž na klip - 40mm HD reproduktor - Mikrofon Boom (tryskové a modulární helmy) a lepicí (celoobličejové helmy) - Kabel USB typu C pro data a nabíjení.
 

Obsah balení:
Interkom Interphone U-COM8R
Klip pro uchycení interkomu
Příslušenství k instalaci klipu
40 mm HD sluchátka (audio ekvalizér)
Mikrofon pro otevřené a modulární helmy + mikrofon uzavřené helmy
USB-C kabel pro nabíjení a synchronizaci
Nové zboží +VIDEO -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: Skladem
Cena: 9 289 Kč
Dobírka: 89 Kč
nad 10.000,- doprava a dobírka zdarma
Typ: Prodej
Město: Ústí nad Orlicí 1
Velikost: sada pro 2 při
Telefon: 603715660
Na ročník: 2024
Video k inzerátu


Inzerát firmy
AutodílyUO

Adresa:
J.Nygrína 268
Ústí nad Orlicí 1
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
465521282

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist