Slinky Glide




Detail inzerátu

FZ6N ve výborném stavu (bez investic)

Prodám svoji motorku, Yamahu FZ6N s výkonem 72kW. Verze S2 bez ABS. Motor o objemu 600ccm. Rok výroby je 2006. Nájezd se zde nachází lehce přes 33k km. Jedná se o dovoz z FR, je to přihlášeno na českých značkách. STK je do 2/2027. Motorku vlastním teď již druhou sezonou. Najel jsem na ní za tu dobu zhruba 7.000 km. K motorce jsou 3 origo klíče. Motorka je strašně hravá, do 7.000 ot./min i hodná, nezlobí. Nad 7.000 ot./min strašně dravý zvíře. Za mě vhodné i pro začátečníka. Maximální rychlost co jsem dosáhl bylo 240 km/h.
Motorka je opečovávaná, stačí sednout a jezdit. Dostala veškerou péči, kterou potřebovala. Byla dovezena s "potkaným" motorem kde odešel napínák. Finální výsledek byli pouze 2 ťuklé ventily. Motor dostal nový rozvodový řetěz, napínák, jiné ventily s novými gufery, nové vodítka ventilů. Všechny ventily jsou zalapované, nové těsnění pod hlavou, nové svíčky, veškeré náplně. Seřídili se i ventilové vůle. Hlava byla na zabroušení dosedací plochy a byla i vyčištěna v ultrazvuku. Mám k tomu veškerou dokumentaci (faktury) i s fotkami. Motor je teď po všech stránkách v TOP stavu.
Co se týká zbytku motorky… Na zakázku přešité sedlo u Moto-Vikar (a o 1 cm zvedlé), nový laděný homologovaný výfuk beowulf s parádním zvukem. K výfuku jsou i DB killery. Pneu je Bridgestone Battlax S22 (sezonu dojedou). LED osvětlení SPZ. Brzdy jsou v cajku (v zádu je pancéřovka, na předek mám nachystané hadice – stačí přehodit). Teď před sezonou přetěsněné tlumiče. Motorka byla celá přelakovaná do černa (barva: Black Sapphire Metalic), CNC závodní dlouhé páčky, homologované zrcátka v řídítkách. Před sezónou dostala veškerý servis, který je potřeba: olej 10W40 5100 Motul, olejový filtr, brzdová kapalina, vzduchový filtr byl měněn minulou sezonu spolu s chladící kapalinou.
K motorce přidám origo zrcátka, páčky a výfuk.
Motorku prodávám z důvodu koupi jiné a potřebuje peníze. Motorka je bez závad a investic. Na ceně se nechá jednat, ale pouze u motorky. Evidenční kontrola je již hotová, přepis si hradí kupující. Po předložení zálohy je možnost si motorku i projet, jinak ne. Při slušném a solidním jednání jsem ochoten pustit motorku hned, s tím že přepis si pak zařídí nový majitel v blízké době v místě svého bydliště. Jinak je možnost přepisu u nás ve městě.
Na mobil v práci nemohu reagovat, tudíž prosím piště SMS na tel. 732 206 018. Hned jak to půjde, tak vám zavolám zpět.

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Cena: 79 000 Kč
Typ: Prodej
Město: Nový Bydžov
Telefon: 732206018
Vyrobeno: 2006
Najeto: 33000 Km
Výkon: 72 kW
Objem: 599 cm3
Původ: Francie
STK do: 2027
Majitelů: 1
Servisní kniha: Ne
TP: Ano
ABS: Ne
Aktuální stav: Nebouraná
Do provozu: 2006
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Vývoj ceny Yamaha FZ6 N 2006
Yamaha FZ6 N 2006
Vývoj ceny různých ročníků
Yamaha FZ6 N 2003-2009

bbg_duben2
Objednat reklamu
TOPlist