Hadice




Detail inzerátu

Vw Golf 6., r. 2009, 2.0 tdi, 81 kwchip. Výměna za moto.

Nabízím k výměně za moto koncernový vůz : VW GOLF 6, r. 9/ 2009 s osvědčenou a spolehlivou naftovou motorizací Common reil, CBD, 2.0 tdi, 81 kw +chip v kombinaci s manuální převodovkou. Původ vozu DE. V ČR od 2013. K vozu 2x klíč. Najeto skutečných 349 tis. km. Denně v provozu. STK do 2/2025.Servisovaný a spolehlivý vůz ( poslední servis : motorový olej 5W 30 plus filtry při 345 tis. km.). Motoricky spolehlivé, jede super s nízkou spotřebou nafty do 5L, kultivovaný chod. Jede parádně. Podvozkově pevné. Interiér velmi pěkný, čistý, nekuřák. Karoserie má kosmetické vady provozem. Výbava vozu : perleťový metalický lak, originál alu kola s pěkným letním pneu, tažné zařízení na 1500 kg, tónovaná okna s atestem, mlhovky, denní svícení, centrální zamykání na dálku, imo, servo, airbagy, ABS, ESP, 4x el. okna, el. zrcátka, tempomat, velký Maxidot , palubní PC, automatická klimatizace, CD audio, přední a zadní park senzory, AUX, USB, stavitelný kožený tříramenný volant, stavitelné sedáky s výhřevem, zadní dělené a sklopné, Isofix, loketní opěrky, roleta kufru, zadní stěrač.

Celkový stav : spolehlivý vůz s nízkou spotřebou a pěkným výkonem. Kosmetika provozem, proto již takhle nastavena cena. Nejlevnější šestka na inzerci.

V ceně vozu: povinná výbava, 2x sada kompletních kol léto + zima, evidenční prohlídka k přepisu, ten zařídím.
Prohlídka vozu možná kdykoli po tel. domluvě.
Bohužel mi nejdou vložit do inzerce fota. Zašlu zájemci zvlášť. Kontakt prosím na tel. 775950288. Foto včetně inzerce Bazoš. cz. Inzerát č. 183041748.
Výměna

Informace o inzerátu
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.


TOPlist