Hadice




Detail inzerátu

QJ Motor SRT 700 X (MY 2024 - záruka 3 roky)

SRT 700 X cestování bez kompromisů…
SRT 700 X nabízí bohatou standardní výbavu, díky které jednoznačně vyniká ve střední cestovní enduro třídě. Každodenní dojíždění do práce, pohodová víkendová vyjížďka, nebo prázdninová cesta k moři - jaké dobrodružství zažijete, je jen na Vás. Obrovská všestrannost, perfektní ergonomie a kvalitní výbava dělají z SRT 700 X ideální cestovní motocykl. Jedná se o stroj se silným a zábavným motorem, pohodlným uvolněným posezem a se snadnou ovladatelností. Ideální pro jezdce, kteří chtějí zažít maximální jízdní komfort na každé cestě. Objevujte další a další dobrodružství s SRT 700 X…
Prodloužená záruka na 3 roky.
SRT 700 X je k dispozici také jako 35 kW varianta a splňuje tak požadavky pro řidičské oprávnění skupiny A2. Což je ideální pro mladé motorkáře!
QJ Motor je poměrně mladá značka, patřící do silné skupiny původního výrobce motocyklů Qianjiang Motorcycle. Qianjiang vznikl v roce 1985 a po mnoha letech výroby motocyklů pod svou vlastní značkou v roce 2005 kupuje od Italů značku Benelli a začíná vyrábět motocykl Benelli. Z toho je jasné že motocykly QJMotor jsou stavěné právě na základech motocyklů Benelli, ale vždy jsou něčím vylepšené… například lepšími komponenty nebo větším motorem.  
Dnes je Qiangjiang obrovský výrobce, který produkuje 1,2 milionu jednostopých vozidel a čtyřkolek ročně a to pod svými značkami QJMotor, Benelli, Keeway, MBP ale dokonce vyrábí i pro další výrobce např. Harley-Davidson, MV Agusta, Peugeot a další. Patří pod holding Geely, který je u nás  známý tím, že vlastní např. automobilky Lotus, Proton, Polestar, Smart, Volvo a mnohé další.
Více na webu Motorkari. cz: https://www.motorka...-politiku-49853.html
Sledujte nás i na Facebooku:
https://www.facebook.com/MotoHavrda
K dispozici na webu prodejce:
https://www.motohavr...t-700-x-2024-cerveny
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 184 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Třebeš
Telefon: 602 455 740, 495 262 689
Vyrobeno: 2024
Výkon: 54 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
Moto Havrda

Adresa:
K Labi 5
Třebeš
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
495262689

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist