megamoto_duben




Detail inzerátu

QJ Motor SRV 550 (MY2024 - záruka 3 roky)

SRV 550 To je moderní neo retro styl.
SRV 550 je prémiový stroj pro opravdové fajnšmekry. Okouzlující motocykl, který kombinuje klasický "neo retro" styl s moderním designem. Jedná se o motocykl s uvolněnou jízdní pozicí, pokročilou technologií a s kvalitními komponenty. SRV 550 má velmi silný charakter, svižný a zábavný motor, který svými výkony překvapí i zkušené motorkáře a hravě strčí do kapsy i motocykly s větším objemem a hravou ovladatelnost. Na první pohled zaujme krásným barevným lakováním a prémiovým zpracováním. Ideální pro jezdce, kteří chtějí zažít maximální potěšení z jízdy v každé zatáčce, na každé rovince. Motocykl na každý den, na každý výlet - to je SRV 550…
SRV 550 splňuje všechny zákonné požadavky na řízení s řidičským oprávněním skupiny A2. Což je ideální zpráva pro mladé motorkáře!
QJ Motor je poměrně mladá značka, patřící do silné skupiny původního výrobce motocyklů Qianjiang Motorcycle. Qianjiang vznikl v roce 1985 a po mnoha letech výroby motocyklů pod svou vlastní značkou v roce 2005 kupuje od Italů značku Benelli a začíná vyrábět motocykl Benelli. Z toho je jasné že motocykly QJMotor jsou stavěné právě na základech motocyklů Benelli, ale vždy jsou něčím vylepšené… například lepšími komponenty nebo větším motorem.  
Dnes je Qiangjiang obrovský výrobce, který produkuje 1,2 milionu jednostopých vozidel a čtyřkolek ročně a to pod svými značkami QJMotor, Benelli, Keeway, MBP ale dokonce vyrábí i pro další výrobce např. Harley-Davidson, MV Agusta, Peugeot a další. Patří pod holding Geely, který je u nás  známý tím, že vlastní např. automobilky Lotus, Proton, Polestar, Smart, Volvo a mnohé další.
Více na webu Motorkari. cz: https://www.motorka...-politiku-49853.html
Sledujte nás i na Facebooku:
https://www.facebook.com/MotoHavrda
K dispozici na webu prodejce:
https://www.motohavr...550-model-2023-cerny
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 139 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Třebeš
Telefon: 602 455 740, 495 262 689
Vyrobeno: 2024
Výkon: 35 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
Moto Havrda

Adresa:
K Labi 5
Třebeš
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
495262689

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist