megamoto_duben




Detail inzerátu

Honda NX 500

Kam to bude? Záleží jen na vás. Nový kompaktní a všestranný model NX500 nabízí dokonalou obratnost ve městě i v terénu. Díky agresivní kapotáži ve stylu rallye a velkému štítu, který chrání před větrem, je také pohodlný. Vysoce kvalitní technologie zahrnují 5" TFT displej s možností připojení k chytrému telefonu pomocí aplikace Honda RoadSync. A jeho dvouválcový motor spadající do kategorie řidičského oprávnění A2 poskytuje flexibilní a velmi příjemný výkon s řízením trakce HSTC. Dobrodružství začíná.

Na krátké jízdy. Na dlouhé jízdy.
Jděte tam, kam chcete. Robustní motocykl NX500, který se pohodlně cítí jako doma ve městě, ale je stvořen pro dobrodružství, kombinuje odolnou siluetu terénního motocyklu s moderním designem inspirovaným terénními stroji. Odpružení s dlouhým zdvihem spolu s novými lehkými koly zvládají městské nerovnosti stejně dobře jako šotolinové cesty. Palivová nádrž o objemu 17,7 l zaručuje dostatečný dojezd. Uvolněná jízdní poloha – a přirozené ovládání pomocí širokých řídítek – se snoubí s aerodynamickými prvky, které elegantně usměrňují proudění vzduchu.

Buďte ve spojení
Tento motocykl vám kryje záda. Zcela nový je 5" plnobarevný TFT displej, který se ovládá podsvíceným spínačem s velmi přirozenou polohou ruky umožňující lepší viditelnost za všech podmínek. Obě komponenty byly navrženy tak, aby se snadno používaly, a displej je navržen tak, aby minimalizoval odlesky při jasném slunečním světle. Nabízí také plnou konektivitu prostřednictvím aplikace Honda RoadSync app. Jako první ve své třídě můžete s chytrými telefony se systémem Android a iOS během jízdy využívat navigaci na displeji, uskutečňovat a přijímat hovory nebo poslouchat hudbu.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 174 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Kosmonosy
Telefon: 777 767 799
Vyrobeno: 2024
Výkon: 35 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
DENAR

Adresa:
Duhová 1065
Kosmonosy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777 767 799

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist