megamoto_duben




Detail inzerátu

Honda CMX 500 Rebel S

DOPŘEJTE SI POCIT VOLNOSTI
Vytvořte si vlastní styl.
CMX500 Rebel je ztělesněním svobody pro všechny motocyklisty, především držitele řidičského oprávnění skupiny A2. Se silným kapalinou chlazeným řadovým dvouválcem usazeným do nízkého kolébkového rámu s aktualizovaným zavěšením, osvětlením, komfortními funkcemi a přístroji, jde o motocykl s úžasným vzhledem, který si můžete upravit podle sebe – vaší představivosti se meze nekladou.

BEZSTAROSTNÁ JÍZDA
Rebel se vydává jinou cestou.
Pohonnou jednotku tvoří osvědčený řadový dvouválcový motor s příjemnou, plynulou a lineární charakteristikou – ideální pro přechod z menšího motocyklu. Díky novému výfuku splňuje nyní motocykl normu EURO a doplnění pomocné a kluzné spojky pomáhá při řazení s o 30% nižší potřebnou silou na páce. Jízdní poloha je po usazení s nataženými pažemi do nízké výšky sedla uvolněná, připravená na dálnici. I při nízkých rychlostech zůstává Rebel pohodlný a snadno ovladatelný.

LOWRIDER
Paralelní dvouválec vyladěný na klidnou jízdu ustálenou rychlostí. Na rozdíl od modelu CBR500R vyladěného na výkon ve vysokých otáčkách používá motor modelu Rebel odlišný přístup s přepracovaným mapováním vstřikování paliva PGM-FI a má tudíž zcela jiný charakter. Poskytuje dostatek výkonu v nízkých otáčkách a silnější točivý moment 43,2 Nm při 6 000 ot/min. Ve spojení s maximálním výkonem 34 kW při 8 500 ot/min nabízí příjemné zrychlení a dokonale se hodí pro jízdu stálou rychlostí.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 177 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Kosmonosy
Telefon: 777 767 799
Vyrobeno: 2024
Výkon: 35 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
DENAR

Adresa:
Duhová 1065
Kosmonosy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777 767 799

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny různých ročníků
Honda CMX500 Rebel 2021-2027

TOPlist