bmw_r_12




Detail inzerátu

Gas Gas MC 450F Prado Edition

Naprosto ultimátní motocykl s mnoha prvky, které používal Jorge Prado na svém motocyklu gasgas v teamu RedBull gasgas Factory Racing, se kterým si vyjel titul mistra světla MXGP.

Kromě krásné teamové grafiky plastů jsou součástí motorky dvě tabulky s číslem, jedna s ikonickou #61, druhá speciální s číslem #1 a Jorgeho podpisem.

Factory sedlo skvěle doplňuje design motocyklu, ale hlavně poskytuje lepší grip, když potřebuješ pořádně zatáhnout za plyn.

CNC Factory eloxované brýle jednak skvěle ladí se zbytkem motocyklu, ale hlavně nabízí rozšířené možnosti přizpůsobení jezdcovým potřebám. Kromě dvou poloh se dají řídítka namontovat napřímo, nebo s gumovou vložkou pro nižší vibrace do rukou.

Na nasazená Factory kola je přímo radost se podívat. D.I.D Dirt Star ráfky, CNC opracované eloxované červené náboje kol, extra pevné paprsky uchycené pomocí červených CNC niplů, to vše obuté na Pirelli ScorpionTM MX 32 TM Mid Soft pneumatikách, se kterými si Jorge dojel pro titul.

O perfektní brzdný účinek v každém okamžiku se starají Brembo brzdy, vpředu s polo plovoucím kotoučem, který chrání ultra lehký a odolný kryt z 2K uhlíkového kompozitu.

Nezbytné doplňkové prvky výbavy jsou uhlíkovým vláknem posílený široký kryt pod motor, širší stupačky pro co nejlepší kontrolu motorky a neken řídítka s nejměkčími ODI lock-on gripy.

Srdcem motorky je samozřejmě 450cc motor, extrémně odolný, kompaktní a hlavně výkonný. Ten doplňuje převodovka od Pankl Racing System, 44 mm škrtící klapka Keihin, Hinson kryt spojky a samozřejmě Akrapovič slip-on koncovka výfuku.

Jak moc může být kroska nabitá elektronikou? Přepínač dvou palivových map motoru, quickshifter, launch control, kontrola trakce, senzor zařazeného stupně, senzor přetočení, který v případě větší nehody vypne motor, to vše řízeno pomocí EMS (Engine Management System). A to ještě není to nejlepší.

Prado Edition má v základu Connectivity Unit Offroad (CUO) a GPS senzor, což otevírá jezdci nový svět individuálního nastavení motorky přesně podle jeho představ. V aplikaci gasgas+ pro smartphony si můžeš nastavit přísun výkonu, brždění motorem, dokonce i citlivost quickshifteru. Aplikace umí doporučit nastavení tlumičů na váhu jezdce, mapuje pohyb po trati a měří jednotlivá kola. Tvému zrychlení tak už nic nebrání.
Nový motocykl

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: Skladem
Cena: 335 800 Kč
Typ: Prodej
Město: Brno-Brno Město
Telefon: 734685657
Vyrobeno: 2025
Výkon: 1 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ne
TP: Neuvedeno
Inzerát firmy
AUTONOVA BRNO

KTM

Adresa:
Masná 20
Brno-Brno Město
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
692101010

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny různých ročníků
Gas Gas MC 450F 2022-2028

bbg_duben2
Objednat reklamu
TOPlist