Slinky Glide




Detail inzerátu

Beta Xtrainer 300 2T MY24

BETA enduro BIKE xtrainer 2T 300 MY24

Enduro xtrainer 300 2T MY24
Beta uvádí na trh Xtrainer MY2024! Po úspěchu předchozích modelů a kompletní generální přestavbě v minulém modelovém roce Beta opět aktualizuje svůj Xtrainer, čímž dále rozšiřuje pole využití nejuniverzálnějšího motocyklu z italského Rignano sull' Arno.
Xtrainer je motocykl, který nabízí jednoduše unikátní balíček technického vybavení, výkonu, ergonomie a designu a pro nový modelový rok se může pochlubit novou grafikou, která zvýrazňuje tvar nedávno přepracovaných křivek. Nejnovější restyling propůjčuje motocyklu styl, modernost a eleganci pro jízdu, která není vůbec obyčejná - ve skutečnosti je "eXTraordinary".
xtrainer 300 2T MY24
Díky jedinečným vlastnostem, jako je prvotřídní poddajnost motoru a skvělé jízdní vlastnosti, Xtrainer dokonale odpovídá potřebám všech jezdců, kteří hledají motocykl, který je snadno ovladatelný, praktický a umožňuje jezdci cítit se pohodlně za všech podmínek. Xtrainer, inspirovaný světem trialu, se dokáže s odzbrojující lehkostí přizpůsobit řadě situací. Ať už jste amatér, který hledá svůj první off-roadový motocykl, zkušený enduro jezdec, který hledá méně únavný a méně náročný motocykl, nebo zkušený jezdec, který chce extrémního enduro společníka, Xtrainer je ideálním řešením. Využitelnost motocyklu v každé situaci umožňuje jezdci soustředit se pouze na jízdu a užívat si nádherný svět off-roadu. Nižší výška oproti velkému bratru RR s úzkou střední částí a přenosem výkonu, který lze snadno ovládat od nízkých po vysoké otáčky, Xtrainer má sílu, kterou potřebuje k udržení závodního stylu, ale upřednostňuje o něco pomalejší a techničtější trasy, kde může využít své trialové poslání, stejně jako točivý moment dvoudobého motoru Beta 250 nebo 300. Recept složený z jednoduchých ingrediencí, které jsou dovedně smíchány, aby vznikl mimořádný výsledek.
 
Prvky v tomto dokonalém receptu lze shrnout následovně:
Nízká hmotnost: pouhých 99 kg motocyklu, který je tak extrémně obratný a intuitivní, dokonce i pro nováčky.
Výška sedla: snížená o 20 mm ve srovnání s řadou RR, což umožňuje jezdcům dosáhnout na zem i v náročných podmínkách.
Brzdy: Hydraulické, značky Nissin, kotouče o rozměrech 260 mm vpředu a 240 mm vzadu.
Baterie: lehká, vysoce výkonná lithiová baterie.
Vidlice a tlumič: R16V se 43mm kluzáky vpředu a tlumič s přepákováním vzadu. Odpružení lze plně přizpůsobit, vidlice nabízí nastavitelné předpětí pružiny a odskok, zatímco tlumič je nastavitelný z hlediska předpětí pružiny, komprese a odskoku.
Přívěra: může být externě nastavena jezdcem, což umožňuje efektivní přizpůsobení výkonu motoru tak, aby vyhovoval všem jízdním podmínkám.
Přepínání map s tlačítkem na řídítkách: Dvě polohy pro rychlejší nebo pomalejší odezvu motoru.
Palivová nádrž: průhledná nádrž s objemem 8,8 litru.
Automatický oil-mix: umístěná pod sedadlem (které se snadno otevírá stisknutím tlačítka), odpadá potřeba směsi oleje s palivem.
Měkké pneumatiky: jejich měkká směs a agresivním designem zaručuje přilnavost v každé situaci, jezdec těží z reakcí, které jsou méně škubavé ve srovnání s pneumatikou s tužší bočnicí.
Chladicí ventilátor: ačkoli dvoutaktní motor nabízí dobrou tepelnou rovnováhu, ventilátor je namontován jako standard u Xtraineru, aby bylo zajištěno, že motor vždy udržuje ideální provozní teplotu, a to i na pomalejších trasách.
Elektrický startér: přesný a spolehlivý, nezbytný při startování motocyklu v obtížných situacích.
Motor a spojka: odvozeno od velkého RR, dodávka výkonu je uzpůsobená Xtraineru, aby vyhovovala jeho vlastnostem.
 
novinky MY24
Vzhledem k vlastnostem a vylepšením, která motocykl obdržel v předchozím modelovém roce (zadní podsedlový rám, sací systém, baterie, větší nádrž a nové plasty), je hlavní inovací tohoto modelu inovativní elektronický klíč, zcela nová součást na motocyklu značky Beta.
 
Elektronický klíč: magnetický klíč typu „kill-switch“. Zařízení představuje absolutní inovaci jak pro Betu, tak pro celý enduro svět. Nový elektronický klíč je bezpečnostním systémem, který současně plní jak funkci ochrany proti krádeži, tak i funkci ochrany motocyklu a jezdce a je registrovaným exkluzivním evropským patentem od Betamotor (EP3064405B1).
Skládá se ze dvou částí: jedné, která zůstává připevněna k řídítkům motocyklu, a druhé magnetické (jezdec ji může nosit pomocí popruhu na zápěstí), která se připojí, aby se motocykl aktivoval.
Funkce ochrany proti krádeži: jako v automobilovém světě, zařízení vylučuje možnost nastartování motoru při odpojení díky kodifikaci, která jedinečně odpovídá klíčku od motorky, čímž znemožňuje krádež motocyklu při ponechání bez dozoru. To poprvé přidává další ochranu k pouhému zámku řízení.
Vyšší úroveň bezpečnosti pro jezdce a motocykl: se stejnou funkcí jako zařízení „Kill-Switch“ se motocykl vypne, když se magnetický kontaktní bod připojí k zápěstí jezdce a odpojí se od řídítek motocyklu. Vypnutí motoru zabraňuje poškození motoru v případě pádu a poskytuje větší bezpečnost pro jezdce, pokud ztratí kontrolu nebo je motocykl na zemi s otevřeným plynem. Větší ochrana pro motocykl a jezdce exkluzivně vyvinuté společností Betamotor.
 
Kromě toho jsou u modelu Xtrainer 2024 aktualizovány následující komponenty:
Sedadlo: pěna tvořící sedadlo má jinou geometrii a hustotu, aby poskytovala větší pohodlí jezdci, jako u rodiny RR. Větší opěrná plocha a jiné složení materiálů výrazně zvyšují komfort Xtraineru při jízdě.
Grafika: nová grafika připomíná větší sourozence RR. Charakteristická Beta červená je skutečně doprovázena kontrastními černými a bílými prvky v návaznosti na styl, který motocykl obdržel s předchozím restylingem, ale nyní ještě více přizpůsobené, geometrické a snadno rozpoznatelné.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: Skladem
Cena: 189 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Písek
Telefon: 731598235
Vyrobeno: 2024
Objem: 300 cm3
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ne
Inzerát firmy
Jaroslava FAJTLOVÁ JF AutoCentrum

Adresa:
U Hřebčince 2484
Písek
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
731598235

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny různých ročníků
Beta Xtrainer 2021-2027

TOPlist