megamoto_duben




Detail inzerátu

Sada bočních hliníkových kufrů SHAD Terra 36L/36L Ducati MS

Kompletní sada bočních hliníkových kufrů SHAD terra 36L/36L, včetně montážní sady SHAD ducati multistrada 950 / 1200 / 1260

Kompletní sada bočních hliníkových kufrů SHAD terra obsahuje levý a pravý kufr TR36 o kapacitě 36L. Sada obsahuje vše, co potřebujete k montáži obou kufrů.

Boční kufr SHAD TR36 je vyroben z kované hliníkové slitiny, silnějšího a lehčího typu hliníku, díky kterému je kufr tenčí a lehčí, při zachování stejné pevnosti jakou mají těžší konkurenční kufry. TR36 je plně vodotěsný a uzamykatelný a je ideální volbou pro cestování a dojíždění. To vše společně s nosností 10kg z něj dělá jedničku na trhu.

Unikátní integrovaný mechanismus zámku a madla umožňuje jednoduché ovládání jednou rukou a snadnou demontáž z motocyklu.

Kufry SHAD Terra jsou navrženy pro použití s ??montážní sado 4P system. Po montáži nabízejí systém bočního otevírání, díky kterému získáte snadný přístup k vašemu nákladu, který drží na místě díky pevnému dnu. Všechny pravé kufry jsou dodávány se 2 náhradními zámky, díky kterým můžete použít stejný klíč pro všechny kufry v sadě.



Vlastnosti:

Objem 36 litrů
Nosnost 10 kg
Konstrukce z nerezové oceli průmyslové třídy AISI 304
ABS plastové pouzdro chrání před nárazy
Integrovaná vyztužená rukojeť
Plně vodotěsné
Patentovaný integrovaný dvojitý zamykací systém.
Výsuvný vnitřní zásobník

Rozměry

Šířka: 42 cm
Výška: 49 cm
Hloubka: 28 cm

Montážní sady SHAD 4P jsou navrženy tak, aby byly kompatibilní s řadou SHAD terra a jsou navíc zpětně kompatibilní s kufry SH35 a SH36.

Akční cena do vyprodání skladových zásob !! Původní cena 25 175,- Kč
Nové zboží -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Inzerát firmy
Radek Fiala - doplnkynamoto

Adresa:
Boženy Němcové 2809
Pardubice
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
+420 776 056 073

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist